ΤΡΙΚΑΛΑ

Κοντά στα Τρίκαλα ο Σαρακατσάνος

Κοντά στα Τρίκαλα ο Σαρακατσάνος
Σαρακατσάνος INTIME SPORTS

Ο Αχιλλέα Σαρακατσάνος έλυσε, κοινή συναινέσει, τη συνεργασία του με τον Αγροτικό Αστέρα και αναμένεται σύντομα να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των Τρικάλων.

Προς τα Τρίκαλα οδεύει ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, ως ελεύθερος μετά και τη λύση της συνεργασίας του, κοινή συναινέσει, με τον Αγροτικό Αστέρα.

"Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας του Ευόσμου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε το σύλλογο με την παρακάτω ευχαριστήρια δήλωση:

"Για οικογενειακούς λόγους ολοκληρώνω πρόωρα τη συνεργασία μου με τον Αγροτικό Αστέρα και ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο, τον κ. Θεοδωρίδη, γιατί κατανόησε τους λόγους αυτής της απόφασης μου. Πρέπει να ευχαριστήσω ακόμα τους πρώην συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και επίσης με απόλυτη ειλικρίνια εύχομαι σε αυτή την ομάδα να πετύχει τους στόχους της για τη φετινή χρονιά και γενικά να συνεχίσει να μεγαλώνει και να προοδεύει".

Πλέον ο Σαρακατσάνος αναμένεται να επιστρέψει στα Τρίκαλα μετά το 2011. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός άλλωστε κατάγεται από την εν λόγω περιοχή της Θεσσαλίας. Τα Τρίκαλα είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας της Football League έχοντας 24 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές, στο φινάλε του 2015.

Το ρόστερ της θεσσαλικής ομάδας ωστόσο θα παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές από το νέο έτος 2016 καθώς την αποχώρηση του τεχνικού, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, το βράδυ της Κυριακής (20/12) διαδέχθηκαν μία μέρα μετά τη Δευτέρα οι αποδεσμεύσεις των Ρεπετσά, Σικαλιά, Βαγγελή, Μακρίδη, Κωνσταντινίδη και Φλιούκα.

Σήμερα Τρίτη (22/12) εξάλλου ο ΑΟΤ ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Φλίγκο. Ο έμπειρος επιθετικός που έχει αγωνιστεί για λογαριασμό τουΠανηλειακού, της Νίκης Βόλου, του Ηρακλή Ψαχνών, της Θύελλας Πατρών και μέχρι προ ημερών του Αιολικού, θαενισχύσει την ομάδα των Τρικάλων από το 2016. Ο Φλίγκος αποτελεί τη τρίτη μεταγραφή της θεσσαλικής ομάδας μετά από τους Δημήτρη Κοντοδήμο που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και Μπόγιαν Ντόικιτς.

Μάλιστα εκτός του Σαρακατσάνου παρελθόν από τον Αγροτικό Αστέρα αποτελεί από σήμερα και ο Γιώργος Τσουκαλίδης. "Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 μέσω της παρούσας ανακοίνωσης επιθυμεί να ευχαριστήσει ειλικρινά και θερμά τον Γιώργο Τσουκαλίδη για την προσφορά του στο σύλλογο και να εκθειάσει για ακόμα μία φορά το ήθος και την εργατικότητα του. Του εύχεται, επίσης, κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ της ομάδας του Ευόσμου.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ