ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κοντά στην έξοδο ο Τρεζεγκέ

Κοντά στην έξοδο ο Τρεζεγκέ
Τρεζεγκε

Κοντά στην έξοδο από τη Γιουβέντους βρίσκεται ο Νταβίντ Τρεζεγκέ

Ο "Τρεζεγκόλ" ξέσπασε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σπέτσια (ήττα 3-2 για τους γηπεδούχους) αποκαλύπτοντας ότι το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ιταλικό σύλλογο είναι ακόμα στάσιμο και αισθάνεται απογοητευμένος από την αντιμετώπιση των διοικούντων. Από την πλευρά του, ο Ζαν-Κλοντ Μπλανκ δεν άργησε να απαντήσει, λέγοντας ότι για την κατάσταση ευθύνεται και ο ίδιος ο παίκτης.
"Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνω στη Γιουβέντους. Νιώθω ότι δεν με πιστεύουν. Η προσφορά που μου έκαναν ήταν γελοία και μου δείχνει όλα αυτά που χρειάζεται να ξέρω. Εδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, όπως μου ζήτησε η ομάδα φέτος, αλλά βλέπω ότι έχουν κάνει άλλες επιλογές. Τώρα φεύγω για διακοπές και θα περιμένω το τηλεφώνημα της διοίκησης. Εξαρτάται από αυτούς το τι θα κάνουν με μένα. Είναι κρίμα γιατί εγώ ήθελα να συνεχίσω, αλλά εκείνοι δείχνουν να μην με θέλουν πια", ξέσπασε πικραμένος ο Τρεζεγκέ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Γιουβέντους λήγει το 2008 και έχει ήδη αρχίσει να διαπραγματεύεται με την ομάδα.

Ο "Τρεζεγκόλ" ήταν ένας από τους λίγους πρωτοκλασάτους παίκτες που παρέμειναν στη Γιουβέντους μετά τον υποβιβασμό της στη Serie B, αλλά επικρίθηκε για την απόδοσή του παρά τα 15 γκολ που σημείωσε την φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις του παίκτη δεν έμειναν χωρίς απάντηση από τον Ζαν-Κλοντ Μπλανκ: "Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς την ομάδα για όλα. Κάναμε προτάσεις στον Νταβίντ τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, αλλά δεν ήθελε να υπογράψει. Τώρα ήρθε η ώρα να ξανασυζητήσουμε, αλλά ο Νταβίντ θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι το να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους είναι τιμή. Ελπίζουμε να θέλει να μείνει και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όλους τους καλούς μας παίκτες, αλλά μόνο αν έχουν υψηλά κίνητρα".




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ