ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοντά στους μαθητές οι παίκτες

Κοντά στους μαθητές οι παίκτες
INTIME SPORTS

Οι Μπρίτο, Ολιβέιρα και Καραγκούνης βρέθηκαν σε Γυμνάσια του Περιστερίου και μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα του Ατρομήτου με τον Πανσερραϊκό

Άρχισε την Πέμπτη το πετυχημένο πρόγραμμα επίσκεψης παικτών του Ατρόμητου στα σχολεία του Περιστερίου πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Οι Εδουάρδο Μπρίτο, Μαρσέλο Ολιβέιρα και Θανάσης Καραγκούνης βρέθηκαν αρχικά στο 18ο Γυμνάσιο Περιστερίου και κατόπιν στο 13ο Γυμνάσιο προκειμένου να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας του Ατρομήτου, που είχε επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μαθητές των δύο σχολείων στους οποίους μίλησε μάλιστα ο Εδουάρδο Μπρίτο.

" Παιδιά σας θέλουμε το Σάββατο στο γήπεδο για να βοηθήσετε την ομάδα μας να πάρει τη νίκη", τόνισε ο παίκτης των "κυανόλευκων” με τους μαθητές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας κάνοντας τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν πολύ όμορφα για την επαφή που είχαν μαζί τους.

Από εκεί και πέρα, με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου. Την Παρασκευή το πρωί θα γίνει χαλάρωμα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.

Τέλος, το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει την Παρασκευή από τις 12.30 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο στις θύρες 4-5 και 7 έχει 5 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ