ATHENS KALLITHEA

Κοντά στους παίκτες ο Σαλευρής

Κοντά στους παίκτες ο Σαλευρής
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, βρέθηκε στην προπόνηση και τόνισε στους παίκτες πως θα είναι δίπλα τους

Για μια ακόμη φορά, ο μεγαλομέτοχος της Καλλιθέα, Νίκος Σαλευρής, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Ο "ισχυρός" άνδρας της ΠΑΕ, έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής μίλησε στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο δηλώνοντας ότι θα είναι παρών και δίπλα στην ομάδα καθ’ όλη την φετινή περίοδο.

Επίσης, τόνισε την αδιαφορία των οικονομικών παραγόντων της πόλης, που δεν ανταποκριθήκαν ούτε στις δικές του εκκλήσεις ούτε στου Δημάρχου, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Παράλληλα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές προσπάθεια, πειθαρχία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και να διατηρήσουν και στην φετινή περίοδο το οικογενειακό κλίμα, καθώς πέρυσι αποτέλεσε το μεγαλύτερο όπλο της Καλλιθέας.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στην Δράμα απέναντι στην Δόξα, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.

Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο χαλάρωμα, ο προπονητής θα επιλέξει την 18αδα και εν συνεχεία η αποστολή της Καλλιθέας θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Δράμα.

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ