ΙΝΤΕΡ

Κόντε: "Είμαστε στο Champions League, όχι σε διαγωνισμό μπαρ"

Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ίντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γκλάντμπαχ στην Γερμανία για το Champions League
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ίντερ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γκλάντμπαχ στην Γερμανία για το Champions League AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Αντόνιο Κόντε ρωτήθηκε για το αν φοβάται μήπως Ρεάλ και Γκλάντμπαχ παίξουν για την ισοπαλία που δίνει σε αμφότερες το εισιτήριο για τους "16" αφήνοντας εκτός την Ίντερ και έδωσε μία πληρωμένη απάντηση.

Μετά από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο "Μπορούσια Παρκ" επί της Γκλάντμπαχ την περασμένη εβδομάδα η Ίντερ έκανε τη μισή δουλειά για να φέρει τα πάνω-κάτω και να πάρει την πρόκριση στους "16" του Champions League.

Η άλλη μισή είναι να επικρατήσει της Σαχτάρ στο "Μεάτσα" το βράδυ της Τετάρτης, με τους νερατζούρι να έχουν πάντως ανοιχτά τα αυτιά τους για το ματς που θα γίνεται την ίδια ώρα στην Μαδρίτη, αφού η δική τους νίκη θα έχει αξία μόνο αν υπάρχει και νικήτρια στο ζευγάρι της Ρεάλ με την Γκλάντμπαχ.

Αν οι δύο ομάδες αναδειχτούν ισόπαλες στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο", αυτόματα θα πάρουν εκείνες το εισιτήριο (με πρώτα τα πουλάρια και δεύτερους τους μερένγκες) και θα αφήσουν εκτός νυμφώνος την Ίντερ, με τον Αντόνιο Κόντε να αρνείται πεισματικά πάντως να μπουν και να κυριεύσουν το μυαλό του θεωρίες συνωμοσίας.

"Η πραγματικότητα λέει πως είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα παρά τις απουσίες μας. Ωστόσο αυτό θα πρέπει να μας ικανοποιεί.

Θυμάμαι πως μία εβδομάδα πριν ήμασταν νεκροί και τώρα, βλέποντας μία αχτίδα φωτός, θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη.

Για τα υπόλοιπα δεν ανησυχώ", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των νερατζούρι, για να συμπληρώσει με νόημα αναφερόμενος στο ματς της Μαδρίτης που επηρεάζει άμεσα την τύχη της δικής του ομάδας στον ομιλο:

"Μιλάμε για Champions League και μεγάλες ομάδες, όχι για διαγωνισμούς μπαρ. Ελπίζω ότι κανείς δεν ασχολείται με τέτοιες καταθλιπτικές ιστορίες. Στο ποδόσφαιρο, σε αυτό το επίπεδο, όλοι παίζουν για να νικήσουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ