ΤΟΤΕΝΑΜ

Κόντε για Κέιν: "Ο Χάρι πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης αν θέλουμε τίτλους"

Ο Αντόνιο Κόντε στην πρώτη αναμέτρηση ως προπονητής της Τότεναμ κόντρα στη Φίτεσε
Ο Αντόνιο Κόντε στην πρώτη αναμέτρηση ως προπονητής της Τότεναμ κόντρα στη Φίτεσε © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Αντόνιο Κόντε κατανοεί ότι ο Χάρι Κέιν θέλει να κατακτήσει τρόπαια στην καριέρα του και τόνισε πως ο Άγγλος φορ πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης αν θέλει η Τότεναμ να πανηγυρίσει τίτλους.

Ο Αντόνιο Κόντε πήγε στην Τότεναμ με στόχο να την διατηρήσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να της φέρει τρόπαια. Αυτό που δεν κατάφερε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, να το πετύχει ο ίδιος στα "σπιρούνια", αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι δεν είναι απλή υπόθεση. Παράλληλα, ξέρει πολύ καλά ότι ο Χάρι Κέιν είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα του, αλλά δεν παραβλέπει την επιθυμία του Άγγλου φορ να κατακτήσει τίτλους στην καριέρα του. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο 28χρονος σκέφτηκε να φύγει, καλοβλέποντας την προοπτική της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κόντε ανέφερε πως ο Ντάνιελ Λίβι πήρε μια απόφαση να κρατήσει τον Κέιν στο ρόστερ και γύρω του να χτίσει μια ομάδα που θα επανέλθει στα τρόπαια. Το τελευταίο ήταν το League Cup του 2008. "Ήξερα την κατάσταση το καλοκαίρι και, όταν ο Χάρι αποφάσισε να μείνει στην Τότεναμ, βρήκα έναν παίκτη που εμπλέκεται πλήρως σε αυτό το έργο, αν θέλουμε να σκεφτούμε να χτίσουμε κάτι για να κερδίσουμε, ο Χάρι πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης", είπε ο Κόντε και συνέχισε:

"Καταλαβαίνω την κατάσταση του Χάρι. Όταν τελειώσεις την καριέρα σου, μπορείς να δεις τις εμφανίσεις σου και τις ομάδες στις οποίες τις έκανες, αλλά, ταυτόχρονα, είναι σωστό να δεις τι έχεις κερδίσει. Αυτό είναι σημαντικό, ειδικά για τους κορυφαίους παίκτες. Νομίζω ότι όταν η Τότεναμ με έφερε εδώ, ήθελε να στείλει ένα μήνυμα έξω και ίσως και στους παίκτες μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια κατάσταση όπου θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ