ΙΝΤΕΡ

Κόντε: "Δεν έχω ζητήσει τη μεταγραφή του Τζέκο, εξαρτάται απ' την ομάδα"

Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Σαμπντόρια για την Serie A στις 6 Ιανουαρίου του 2021.
Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση της Ίντερ με την Σαμπντόρια Ⓒ 2021 TANO PECORARO/ASSOCIATED PRESS

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για τον Έντιν Τζέκο, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η Ίντερ, ενώ τόνισε ότι ο Σάντσες παραμένει παίκτης των νερατζούρι.

Η Ρόμα και η Ίντερ φέρεται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή των Εντίν Τζέκο - Αλέξις Σάντσες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Sky", οι τζαλορόσι και οι νερατζούρι δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία, ούτε οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, αλλά οι επαφές για ένα πιθανό deal είναι δεδομένες.

Ο Αντόνιο Κόντε ερωτήθη από τους δημοσιογράφους για τον στράικερ της Ρόμα στη συνέντευξη Τύπου των νερατζούρι για την αναμέτρηση με την Μπενεβέντο (30/1, 21:45). Ο τεχνικός της Ίντερ απάντησε ότι δεν έχει ζητήσει τη μεταγραφή του Τζέκο, ενώ τόνισε ότι ο Σάντσες είναι παίκτης της ομάδας του.

"Δεν θα μιλήσω για τον Έντιν Τζέκο στην Ίντερ, γιατί είναι παίκτης της Ρόμα. Αν κάποιος παίκτης είναι δυσαρεστημένος εδώ, είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε. Δεν ζητάω τη μεταγραφή του Τζέκο, εξαρτάται απ' την ομάδα. Ο Σάντσες είναι παίκτης μας. Τον θέλω συγκεντρωμένο στο επόμενο παιχνίδι" απάντησε συγκεκριμένα.

Ο 35χρονος Βόσνιος στράικερ της Ρόμα έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει, την ίδια ώρα που 33χρονος Χιλιανός κυνηγός φέρεται να παραχωρείται από την Ίντερ, με την οποία φέτος έχει κάνει 19 συμμετοχές και έχει σημειώσει δύο γκολ.

Photo credits: ⓒ 2021 Tano Pecoraro/Associated Press

TAGS ΙΝΤΕΡ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ