SERIE A

Κόντι: "Θέλει Ρόμα ο Κίβου"

Κόντι: "Θέλει Ρόμα ο Κίβου"
New Image

Σίγουρος για την παραμονή του Ρουμάνου κεντρικού μπακ στους "τζαλορόσι" εμφανίστηκε ο Μπρούνο Κόντι, απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ

"Η Ρόμα δεν θέλει να χάσει τον Κίβου, ο κύριος Σπαλέτι τον περιμένει στην προετοιμασία. Εάν τον θέλει κάποια ομάδα θα πρέπει να μιλήσει με την διοίκηση και όχι με τον ποδοσφαιριστή γιατί έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Εμάς δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς, εκτός εάν κινούνται με άλλους τρόπους κάποιοι...,

τόνισε με δηλώσεις του ο παράγοντας των Ρωμαίων, και συμπλήρωσε:

"Υπάρχει ένας ακόμη χρόνος στο συμβόλαιο, είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να λύσουμε όποιο πρόβλημα υπάρχει, όπως κάνουμε και με τους άλλους. Δεν θέλουμε να χάσουμε κανέναν.

Δεν ανησυχούμε για τον Κίβου, εάν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος θα πρέπει να τον ακούσουμε για να αξιολογήσουμε την προσφορά του. Πάντως το τελευταίο πράγμα που θέλει η διοίκηση είναι να αφήσει τον Κίβου να φύγει.




Με τον Κριστιάν μιλάω καθημερινά, δεν μου έχει πει αυτό που γράφεται κατά κόρον, ότι δηλαδή ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα".

Να σημειωθεί ότι η προσφορά που κατέθεσε η Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη (τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,5 εκ.ευρώ που μπορούν να φτάσουν τα 3,5 εκ.ευρώ αν προστεθούν και τα μπόνους που προβλέπονται) απορρίφθηκε από τους εκπροσώπους του παίκτη, που αξιώνουν κοντά στα 4,5 εκ.ευρώ προκειμένου ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός να εξακολουθεί να αγωνίζεται για τους "Ρωμαίους".




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ