ΑΡΗΣ

Κόντης: "Δεν μας ενδιαφέρουν οι στόχοι άλλων"

Κόντης: "Δεν μας ενδιαφέρουν οι στόχοι άλλων"
Κόντης-Άρης

Ο Γιάννης Κόντης διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εξαπέλυσε επίθεση στην "Superleague"

O Γιάννης Κόντης μίλησε στον "Sentra 103,3" και αναφέθηκε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τα υπόπτα παιχνίδια που αναφέρει η ΟΥΕΦΑ ότι διεξάγονται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το "Financial Fair Play". Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
Για το αν εξαπέλυσε επίθεση στην Superleague: " Επειδή διάβασα ότι ο Γιάννης Κόντης εξαπέλυσε επίθεση στην Superleague, θέλω να πω ότι εγώ μίλησα στην εκπομπή του συνδέσμου Super 3 στον "Aris FM" και είπα πολύ απλά και καθαρά ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί οι οπαδοί μας την Κυριακή γιατί ό,τι γίνεται μεγεθύνεται από τα ΜΜΕ. Είδαμε τι έγινε στα Γιάννενα όπου η είσοδος δύο οπαδών την ώρα που μπήκαν να πανηγυρίσουν εμφανίστηκε ότι αιματοκυλήστικαν τα Γιάννενα. Δεν ανέφερα καμία Superleague, καμία ΕΠΟ. Έχουμε δει σε άλλα γήπεδα να γίνονται χειρότερα και να μην ασχολείται κανείς και αν στον Άρη πέσει μια κορδελίτσα γράφεται ότι έγιναν τρομερά επεισόδια.

Η επίθεση αυτή που φαντάστηκε ο ανυπόγραφος δημοσιογράφος στο σάιτ σας είναι απαράδεκτο όπως γράφεται. Ξέρω την ελληνική γλώσσα και γνωρίζω να ερμηνεύω ή να παρερμηνεύω. Δεν είναι σωστό, γράφτηκε και σε ένα άλλο σάιτ και δεν είναι αυτό που είπα. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει επίθεση στην Superleague. Είναι απαράδεκτο αυτό που γράφτηκε. Ξέρω καλά τι είπα. Αν βάζετε λόγια στο στόμα μου με άλλους σκοπούς δεν ξέρω. Εγώ πραγματικά ενίσταμαι και διαμαρτύρομαι για αυτό το πράγμα

".

Για την φιλοξενία του ΠΑΟΚ στο Χαριλάου και το βαθμολογικό ενδιαφέρον του Άρη: " Εμείς παραδοσιακά έχουμε δείξει ότι κανείς δεν έχει πρόβλημα στην φιλοξενία εδώ και ούτε ανταποδίδουμε κακές ή καλές φιλοξενίες, χωρίς να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο. Είμαστε πάντα φιλόξενοι, πάντα υποδεχόμαστε όπως αρμόζει στο μεγαλείο της ομάδας που λέγεται Άρης τον κόσμο που έρχεται εδώ, είτε είναι διοικητικοί παράγοντες είτε οπαδοί και δεν νομίζω να υπάρχει και την Κυριακή κάτι ξεχωριστό. Εμείς έχουμε στόχο να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας όπως έχουμε σε κάθε παιχνίδι γιατί έχουμε πέντε παιχνίδια σημαντικά τα οποία θα κρίνουν την είσοδό μας στα πλέι οφ.

Αυτό είναι ξεκάθαρο, το δείχνει η βαθμολογία μας και η κατάσταση της ομάδας μας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι στόχοι άλλων ομάδων ή οι συνθήκες ενός παιχνιδιού. Και με την μικρότερη ομάδα να παίζαμε την Κυριακή ο στόχος μας θα ήταν να κερδίσουμε. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι πλέον στο σημερινό ποδόσφαιρο με εξωγηπεδικές καταστάσεις και με επιθέσεις κερδίζεται ένα παιχνίδι. Ο Άρης είναι σίγουρα βαθμολογικά ενδιαφερόμενος αλλά και να μην ήταν πάλι τη νίκη θα ήθελε. Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Άρη να χαρίζεται σε αντιπάλους και λογικό είναι το να θέλουμε να κερδίσουμε. Τώρα αν είναι ένα τοπικό ντέρμπι και παιχνίδι μεγάλου ενδιαφέροντος είναι μέσα στη συγκυρία.

Ο Άρης έχει πέντε παιχνίδια τα οποία και τα πέντε αρχής γενομένης της Κυριακής και τελειώνοντας με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας θέλει να τα κερδίσει. Τρεις βαθμοί μετράνε και κόντρα στους μεγάλους και κόντρα στους μικρούς, με οποιαδήποτε ομάδα. Χάσαμε από τον Πανθρακικό και είναι μείον τρεις που μας λείπουν. Δεν σημαίνει λοιπόν ότι δίνουμε λιγότερη ή περισσότερη σημασία σε παιχνίδια. Σίγουρα ο κόσμος το ζει με μεγαλύτερη ένταση, είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλει αλλά θα δείτε ότι εμείς κάνουμε το παν για να υπάρχουν ομαλές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα και φιλοξενία αντίστοιχη με αυτή που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα σαν διοίκηση να παρέχουμε και μεις



".

Για τα ύποπτα παιχνίδια που κάνει λόγο η ΟYEΦΑ: " Επειδή αυτές οι ιστορίες πλήττουν το ποδόσφαιρο και την αξιοπιστία του θα πρέπει να αξιολογούνται πολύ προσεκτικά και σίγουρα να μην δημοσιοποιούνται. Επειδή γνωρίζω πως λειτουργεί αυτό το σύστημα βάση της καλής πρόθεσης που έχει η Ουέφα με την Bet Alert, η Ουέφα είναι μια αρχή η οποία έχει ανθρώπους έντιμους που βλέπουν ρομαντικά το ποδόσφαιρο με πρώτο τον Πρόεδρο της τον Πλατινί. Το θέμα είναι ότι ο τρόπος αξιολόγησης των ύποπτων παιχνιδιών είναι λίγο περίεργος γιατί είναι απλά ένας σύνδεσμος επώνυμων εταιρειών στοιχημάτων οι οποίες όταν βλέπουν ότι "φορτώνεται" ένα παιχνίδι στο στοίχημα το βάζουν σε alert και το στέλνουν στην Ουέφα.

Αλλά ξέρουμε ότι άμα γίνει κάτι δεν θα πάει κάποιος να παίξει σε αυτές τις εταιρείες που είναι εμφανώς ενταγμένες στο bet alert αλλά υπάρχουν παράνομα στοιχήματα στα οποία παίζονται πολύ μεγαλύτερα ποσά. Εγώ δεν είμαι δικαστής ούτε μέλος της Ουέφα και δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει αλλά σίγουρα πρέπει να γίνει μία πολύ σωστή και ενδελεχής έρευνα η οποία να βασίζεται σε στοιχεία πραγματικά τα οποία θα εμπεριέχουν ίσως και ανοίγματα προσωπικών λογαριασμών χωρί όμως να δημοσιοποιούνται. Αν δημοσιοποιείται κάτι τέτοιο και διαβάζω τώρα ότι υπάρχουν 25 παιχνίδια τα οποία είναι ύποπτα, ο τρόπος ο οποίος βγαίνει δείχνει μία αμφισβήτηση για τα πρωταθλήματα. Και στο τέλος μπορεί να δούμε ότι δεν θα γίνει τίποτα. Γι' αυτό πρέπει να γίνεται πάντα σωστή έρευνα και στη σωστή κατεύθυνση.

Αν υπάρχει κάτι τέτοιο μακάρι να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθούν αυτοί οι οποίοι δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο. Στην Superleague πάντως είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό. Δεν είναι εύκολο να πεις σε παίκτες σου καθίστε χάστε για να το παίξουμε στο στοίχημα και να τους πεις αύριο κερδίστε αυτό το παιχνίδι και να τους επιβάλεις κάτι γιατί ξέρουμε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν ξένους και αύριο φεύγουν πάνε στην πατρίδα τους και βγάζουν τα άπλυτα στη φόρα. Τώρα αν υπάρχει ομάδα που μπορεί να το κάνει αυτό τι να σας πω. Αν αποδειχθεί να αποβληθεί δια παντός από τα πρωταθλήματα και θα πρέπει να σβήσει και από τον χάρτη. Δεν πρέπει να σεβαστούμε ούτε όνομα ούτε τίποτα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά θα πρέπει να είναι σοβαρή η έρευνα και με αποδείξεις και στοιχεία



".

Για το Financial Fair Play: " Το γνωρίζω το θέμα και ξέρω τον τρόπο που σκέφτεται η Ουέφα, η οποία προσπαθεί να δώσει οικονομικά κίνητρα στις ομάδες με διάφορους τρόπους, να βελτιώσουν την πορεία τους στο ποδόσφαιρο, να εξαλείψει τα φαινόμενα της βίας και να ενισχύσει οικονομικά τις όποιες προσπάθειες γίνονται. Πολλές ομάδες δυνάμωσαν με την θέσπιση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν πλουταίνουν μόνο από τα χρήματα που παίρνουν από την Ουέφα αλλά και από τις παράπλευρες απολαβές που έχουν, δηλαδή χορηγούς, τηλεοράσεις κτλ., τα οποία αποφέρει η λαμπρή αυτή γιορτή.

Και αυτό ήδη προσπαθεί να κάνει από φέτος και στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς τα έσοδα και εκεί έχουν μεγαλώσει και οι ομάδες σιγά σιγά θα αρχίσουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Αυτό που απαιτείται είναι υγεία, να υπάρχουν καλά γήπεδα, να φτιάξουμε μια υποδομή, να είμαστε σοβαροί, να υποδεχόμαστε τους αντιπάλους μας όπως αρμόζει σε αντίπαλο, να παίζουμε μέσα στα γήπεδα το ποδόσφαιρο και να μην κοιτάμε απέξω τι γίνεται. Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία αρχίζει από την βελτίωση των υποδομών, γιατί όταν σκεφτούν οι ομάδες μας ότι τα γήπεδα είναι τα πρώτα που πρέπει να βελτιωθούν και να παρέχουμε συνθήκες ανθρώπινες νομίζω πιο εύκολα θα εξαλείψουμε την βία παρά να δημιουργούμε τις εντυπώσεις ότι δεν μας ενδιαφέρει και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και ας παίξουμε με τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα και αύριο ο θεός ξέρει τι γίνεται

".

Ελευθερούδης: "Όπως με Μπόκα η ζήτηση των εισιτηρίων με ΠΑΟΚ"Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Ελευθερούδης τοποθετήθηκε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 σχετικά με την ζήτηση των εισιτηρίων εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στην αρχική του δήλωση τόνισε: "Η εικόνα που παρουσιάζεται είναι ανάλογη με τις ημέρες διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μπόκα. Έχουν πωληθεί περίπου 5000 εισιτήρια τις προηγούμενες δυο μέρες ενώ αδιάθετα είναι αυτή τη στιγμή 2500 εισιτήρια".

Αναφορικά με τις θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης και τον διαθέσιμο αριθμό εισιτηρίων σε αυτές, επισήμανε: " Στην θύρα 3 έχουν σχεδόν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Όπως και στη θύρα 1. Στην θύρα 9 έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα, στη θύρα 2 παραμένουν μόλις 150 ενώ για την θύρα 7 υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα τα "μαγικά" χαρτάκια του αγώνα. Την Κυριακή πιστεύω δεν θα υπάρχουν εισιτήρια. Σκεφτείτε ότι εχθές που ήταν εργάσιμη ημέρα πωλήθηκαν 3600 εισιτήρια".

Τέλος σχετικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου hellas online με την Καβάλα σημείωσε: " Τα εισιτήρια με την Καβάλα είναι ήδη έτοιμα. Από σήμερα το απόγευμα θα αρχίσει η διάθεση τους".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ