ΑΡΗΣ

Κόντης: "Δεν υπάρχει θέμα Λάουντρουπ"

Κόντης: "Δεν υπάρχει θέμα Λάουντρουπ"

Ο Γιάννης Κόντης διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Μίκαελ Λάουντρουπ προ των πυλών του Άρη, τονίζοντας πως ο Σάκης Τσιώλης δεν φεύγει από τον πάγκο.

Τα τελευταία σενάρια ήθελαν τους ανθρώπους του Άρη να σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη και συμφωνίας με τον Μίκαελ Λάουντρουπ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όμως το γεγονός αυτό διαψεύστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τα πλέον επίσημα χείλη.

"Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε περάσει από σαράντα κύματα. Από συνεχείς διακοπές. Από αποβολές βασικών παικτών, όπως ο Σολτάνι και ο Καστίγιο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Σολτάνι λείπει τρεις αγωνιστικές. Ακόμα και έτσι όπως είμαστε αν είχαμε τα παιχνίδια με ομάδες Α και Β θα ήμασταν τρίτοι τώρα", τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" ο εκτελεστικός διευθυντής των "κιτρίνων", που στη συνέχεια διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί αντικατάστασης του Σάκη Τσιώλη με τον Μίκαελ Λάουντρουπ.

"Ο προπονητής πρέπει να βρει με τους παίκτες τι λείπει για να επανέλθουν στις επιτυχίες. Ο προπονητής είναι αυτός και δεν αλλάζει.

Δεν ξέρω κάτι διαφορετικό. Καταλαβαίνω ότι είναι δημοσιεύματα που πηγάζουν είτε από άγνοια είτε από κακή πληροφόρηση. Είτε για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Δεν υπάρχει θέμα Λάουντρουπ".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ακόμα ο Γιάννης Κόντης:

Για τη συνάντηση προπονητή-διοίκησης: "Συζητήσεις με τον προπονητή πάντα γίνονται. Μία γενική αναφορά στην ομάδα έγινε. Δεν θέλω να πω τι λέει ο προπονητής, γιατί είναι και θέματα που αναφέρονται σε λεπτά θέματα της ομάδας και δεν θέλω ν' αναφερθώ".

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Επειδή το ποδόσφαιρο είναι και περίεργο άθλημα, είδαμε ότι ο Άρης ήταν καλύτερος, με εξαίρεση το γκολ του και ένα σουτ ο ΠΑΟΚ δεν έκανε άλλη ευκαιρία".

Για τα παράπονα του Άρη για τη διαιτησία, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Είχαμε και μία φάση που για εμάς ήταν πέναλτι. Αν είχε δοθεί πέναλτι εκεί, θα συζητούσαμε αλλιώς σήμερα. Όλα αυτά που μπορούν να συντελέσουν και να μην κερδίσεις ένα παιχνίδι. Πολλοί λένε παίξε μπάλα να κερδίσεις και τον διαιτητή. Όμως δεν είναι εύκολο.Αυτό που θέλω να δω τουλάχιστον στον Άρη είναι μία βελτίωση της διαιτησίας. Έχει παράπονα ο Άρης. Δέχομαι ότι είναι ανθρώπινα λάθη. Αλλά να μην γίνονται τόσο εύκολα. Δεν θέλω να μας ευνοεί η διαιτησία, αλλά όχι και να είναι αδέκαστη κατά του Άρη. Δυστυχώς αν αυτό γίνεται χωρίς σκοπιμότητα δεν υπάρχει σοβαρότητα. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι κάποιος μας έχει βάλει στο μάτι".

Για τα προβλήματα που έχει διαπιστώσει στον Άρη: "Η ομάδα αγχώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Διέκρινα παίκτες που ήθελαν να ξεφορτωθούν την μπάλα. Φοβόντουσαν. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα παικτών σε ποιότητα. Ο Σολτάνι ήρθε στον Άρη για να είναι βασικός και δεν έχει παίξει σε ένα μόνο παιχνίδι. Στα τρία είχε αποβληθεί και στο άλλο δεν έπαιζε".

Για το αν ο Άρης είναι έτοιμος να διαχειριστεί την υπάρχουσα άσχημη κατάσταση: "Μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Οι μεγάλες ομάδες έτσι είναι. Μην ξεχνάμε ότι με τον Όγιος ήμασταν σε θέσεις υποβιβασμού και βγήκαμε Ευρώπη στο τέλος. Χρειάζεται ηρεμία".

Για την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος: "Το πρωτάθλημα το βλέπω όπως το περίμενα. Να υπάρχει διαφορά των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει την πιο πλήρη ομάδα και ο Παναθηναϊκός παίκτες που δεν τους βρίσκεις αλλού παρά τα προβλήματα του. Οι άλλοι ζουν στην μιζέρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα υπάρχει μεγάλη διαφορά του τρίτου από τους δύο πρώτους".

Για το πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον ΠΑΟΚ: "Είναι ένα θέμα οπαδικό. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Γιατί και αυτοί μπορούν να πουν σε άλλο γήπεδο είχε αναρτηθεί ανάλογο. Δεν θέλω να σχολιάσω κάποιο οπαδικό θέμα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ