ΑΡΗΣ

Κόντης: "Η ζήτηση είναι τεράστια"

Κόντης: "Η ζήτηση είναι τεράστια"
Κόντης

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την κίνηση στα εισιτήρια του τελικού της 17ης Μαϊου

"Προτιμώ να τα πάρουν αυτοί που τα έχουν ανάγκη τα εισιτήρια και όχι κάποιοι φίλοι μας περιστασιακοί που θυμήθηκαν τώρα τον Άρη. Η ζήτηση σίγουρα είναι τεράστια, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι πολύ μικρός", ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Σχετικά με την έλευση των οπαδών του Ολυμπιακού υπογράμμισε: "Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έρθουν από ειδική διαδρομή, ακόμη και αυτοί με τα Ι.Χ. Θα μπουν στο γήπεδο δύο ώρες πριν ενώ στο πλάνο είναι να μην βρεθούν καθόλου μέσα στην Θεσσαλονίκη, κλειστή θα είναι η οδός Κατσιμίδη λόγω της άμεσης πρόσβασης από τον περιφερειακό.

Οι φίλαθλοι πρέπει να εκμεταλλευτούν την καλή διάθεση της Αστυνομίας που ήθελε αρχικά να δημιουργήσει μία μεγαλύτερη... νεκρή ζώνη. Η Αστυνομία έχει καταγράψει την συμπεριφορά των φιλάθλων και αποφάσισε να δώσει περισσότερα εισιτήρια και ελπίζω να πράξει κάτι τέτοιο και στο πρωτάθλημα".

Για την πιθανότητα όσοι από τους φιλάθλους του Άρη δεν μπορέσουν να εξασφαλίσουν κάποιο από τα 8.328 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην ΠΑΕ Άρης για τις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το "Κλεάνθης Βικελίδης" ο κ. Κόντης είπε πως: "Είναι εφαρμόσιμη η ιδέα για την παρακολούθηση του τελικού Κυπέλλου μέσω του "μάτριξ" στο "Κλ. Βικελίδης" για όσους δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο.

Θα προσπαθήσουμε να γίνει μία όσο γίνεται δίκαια επιλογή για τους φιλάθλους μας, που δεν αγόρασαν διαρκείας και ήταν στο γήπεδο. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαρκείας, αλλά και οι οργανωμένοι που δεν εγκατέλειψαν την ομάδα. Ούτε εμείς δεν θα πάρουμε πάνω από δύο εισιτήρια".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ