ΑΡΗΣ

Κόντης: "Μαχητικός παίκτης ο Τόχα"

Κόντης: "Μαχητικός παίκτης ο Τόχα"

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο 25χρονος διεθνής Κολομβιανός Χουάν Κάρλος Τόχα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης κάτι για το οποίο το μόνο που απομένει είναι η οικονομική συμφωνία με την Στεάουα Βουκουρεστίου όπου και ανήκει μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Για την επικείμενη μεταγραφή του Τόχα στον Άρη και για την επερχόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Γιαγκελόνια, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης.

Όσον αφορά τον Τόχα, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη τόνισε: "Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ένας αμυντικός χαφ ο οποίος παίζει αριστερά στο σύστημα 4-4-2. Έχει μεγάλη ποιότητα, είναι πολύ δυναμικός και βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ παρακολουθούσε αρκετό καιρό αυτόν τον παίκτη και νομίζω πως με την απόκτησή του θα ενισχυθούμε σε αυτή τη θέση", για να συνεχίσει:

"Αποτελεί επίσης έναν πολύ μαχητικό αθλητή, ο οποίος συνδυάζει και την τεχνική. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κολομβίας και ήταν βασικός για δύο χρόνια στην ομάδα της Στεάουα. Σήμερα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης εντός της ημέρας".

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφικές προσθήκες στην ομάδα, σημείωσε: "Άλλη μία προσθήκη αναμένεται να γίνει στο ρόστερ, ανάμεσα σε δύο περιπτώσεις τις οποίες εξετάζουμε στα χαφ και στα αριστερά".

Αναφορικά με την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Γιαγκελόνια επί πολωνικού εδάφους υπογράμμισε: "Είναι όντως μία καλή ομάδα η αντίπαλός μας, καθώς κατέχει δεμένο και δυνατό σύνολο. Έχει επίσης φιλόδοξους παίκτες, που το μάτι τους “γυαλίζει”.

Ο Άρης πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν σε αυτό τον αγώνα, καθώς η Γιαγκελόνια διαθέτει πολύ φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι θα φτιάξουν δυνατή ατμόσφαιρα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη"
.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ