ΑΡΗΣ

Κόντης: "Μας ικανοποιεί η κλήρωση"

Κόντης: "Μας ικανοποιεί η κλήρωση"
INTIME SPORTS

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη Γιάννης Κόντης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την κλήρωση των κίτρινων με την Αούστρια Βιέννης.

Στον δρόμο του για τους ομίλους του Europa League o Άρης θα βρει μπροστά του την ομάδα της Αούστρια Βιέννης. Με δηλώσεις του στον Aris fm, ο Γιάννης Κόντης τόνισε πως είναι μια ικανοποιητική κλήρωση, όμως δεν θα πρέπει να επαναλάβουν μια μέτρια εμφάνιση όπως αυτή με την Γιαγκελόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης σημείωσε: " Δεν υπάρχουν χαμόγελα ποτέ ωστόσο μας ικανοποιεί η κλήρωση αυτή. Ήταν η δική μας αρχική επιθυμία".

Αναφορικά με την Αούστρια Βιέννης υπογράμμισε: " Πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος. Ο καλός ΑΡΗΣ μπορεί να την αποκλείσει εύκολα. Ο μέτριος ΑΡΗΣ όμως μπορεί να αποκλειστεί.

Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου της γιατί αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε να διαθέσουμε μικρό αριθμό εισιτηρίων. Δεν θα μας δοθεί η δυνατότητα να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας
".

Για τα ευρωπαϊκά ματς του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ που διεξάγονται την ίδια μέρα ο κ. Κόντης επεσήμανε: " Η UEFA θα αποφασίσει βάση των βαθμών που έχει η κάθε ομάδα και σε αυτήν την περίπτωση ο ΑΡΗΣ θα παραμείνει γηπεδούχος. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να αποφασίσει με γνώμονα ότι κάποια ομάδα προέρχεται από την διοργάνωση του Champions League.

Πεποίθησή μου είναι ότι θα υπερισχύσει η πρώτη εκδοχή και ο ΑΡΗΣ θα παραμείνει γηπεδούχος με κάποια πιθανή αλλαγή ημερομηνιών. Θα το γνωρίζουμε σήμερα μετά την οριστική απάντηση της UEFA
".

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη χθεσινή (5/8) αναμέτρηση του ΑΡΗ τονίζοντας: " Θεωρώ ότι για το προφίλ του αγώνα έφταιγε ο αποπροσανατολισμός των παικτών μετά την ολιγόλεπτη διακοπή του παιχνιδιού. Οι οπαδοί του ΑΡΗ προκλήθηκαν από μερίδα ανόητων οπαδών της Πολωνίας.


Η νοοτροπία που έχει η UEFA είναι πολύ ιδιαίτερη, δύσκολη και αυστηρή. Σε αυτήν πρέπει να εναρμονιστούμε εφόσον συμμετέχουμε κι εμείς στη διοργάνωση. Χρειάζεται σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία
".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ