ΑΡΗΣ

Κόντης: "Nίκη σε κάθε ματς"

Κόντης: "Nίκη σε κάθε ματς"
Κόντης-Άρης

O Άρης βρίσκεται μέσα στους στόχους του που είναι η είσοδο στα πλέι οφ και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας

O εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Κόντης φιλοξενήθηκε στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 και αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια των κίτρινων για την είσοδο των πλέι-οφ, αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου.
Αρχικά ο κ. Κόντης τοποθετήθηκε για τον αγώνα κόντρα στην Λάρισα και τη νίκη του Άρη με 2-0: " Είναι αυτονόητο ότι ο Άρης πρέπει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια, από την στιγμή που έχει ως στόχο την διάκριση και μέσω του πρωταθλήματος. Δεν παίζει ρόλο για εμάς το γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοί μας την συγκεκριμένη αγωνιστική κέρδισαν.

Εμείς αυτό το οποίο προσπαθούμε είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο Άρης προσπαθεί κάθε βδομάδα να παίζει για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πάντως και την Κυριακή υπήρχε μία κακοτυχία με τους τραυματισμούς τους Σηφάκη και του Φερνάντεζ. Σίγουρα είναι δύο πολύτιμοι ποδοσφαιριστές, αλλά θεωρούμε ότι θα καλυφθεί το κενό τους από τους συμπαίκτες τους

".

Για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην Καβάλα σημείωσε: " Από την στιγμή που η Καβάλα βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω μας, το παιχνίδι είναι σημαντικό, όπως άλλωστε και όλοι οι αγώνες ως το τέλος. Ο Άρης από την στιγμή που είναι μεγάλη ομάδα πρέπει πάντα να παίζει για τη νίκη, πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία. Η Καβάλα είναι μία καλή ομάδα, που ενισχύθηκε και τον Ιανουάριο με καλούς ποδοσφαιριστές, γιατί έχει την οικονομική δυνατότητα να το πράξει. Το θέμα για εμάς είναι η απόδοση της δικής μας ομάδας και τι κάνει ο Άρης μέσα στο γήπεδο".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη και την οργάνωση στο τμήμα σκάουτινγκ υπογράμμισε: " Δεν αποτελεί μυστικό η οργάνωση που έχει ο Άρης στο τμήμα σκάουτινγκ. Εμείς δεν επιλέγουμε να πάρουμε ένα ποδοσφαιριστή απλά και μόνο επειδή μας έχει προταθεί με ένα φαξ ή ένα DVD. Ακόμα και τώρα προσπαθούμε να συλλέξουμε τις κατάλληλες πληροφορίες για τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ήδη παρακολουθούμε κάποιους ποδοσφαιριστές και στην συνέχεια η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή μας θα επιλέξουμε τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στην ομάδα και λήγουν τα συμβόλαιά τους. Σε συνεργασία με τον προπονητή θα επιλέξουμε το τι θα συμβεί κι αυτό γίνεται πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Αξιολογούνται όλες οι συνθήκες – το αγωνιστικό από τον προπονητή και το οικονομικό από την διοίκηση- και καταλήγουμε στις όποιες αποφάσεις

".

Για το θέμα των μετακινήσεων οπαδών και το μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη: " Ως Άρης έχουμε τοποθετηθεί και στην Λίγκα ότι είμαστε υπέρ των μετακινήσεων των οπαδών. Δεν είναι δυνατόν να απομονώνεται ένα στιγμιαίο γεγονός, της εισόδου από μία ανοικτή πόρτα για τον πανηγυρισμό ενός γκολ και στην συνέχεια να απαγορεύονται οι μετακινήσεις των οπαδών που για μία ομάδα όπως ο Άρης είναι σημαντικό γιατί ο κόσμος τον ακολουθεί σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας.

Για εμάς θέλω να το σημειώσω ότι κάποιες τοποθετήσεις μας στην Λίγκα δεν προβάλλονται όπως θα έπρεπε, ωστόσο θα συνεχίσουμε να τονίζουμε ότι μόνο το ποδόσφαιρο βγαίνει χαμένο από τέτοιες αποφάσεις. Όσο για το μήνυμα προς τον κόσμο, δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο συγκεκριμένο υπό την τετριμμένη έννοια που πολλοί το χρησιμοποιούν. Το μήνυμα το στέλνουν κάθε Κυριακή οι ίδιοι οι οπαδοί μας με την παρουσία τους στο γήπεδο ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή την ώρα του αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό ότι το γήπεδό μας κάθε Κυριακή είναι γεμάτο και πραγματικά δεν υπάρχει σημαντικότερο μήνυμα από τον κόσμο του Άρη προς πάσα κατεύθυνση

".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ