ΑΡΗΣ

Κόντης: "Περιμένουμε τη Ρίβερ για Νασούτι"

Κόντης: "Περιμένουμε τη Ρίβερ για Νασούτι"
Κόκε-Αρης-Ραούλ Μπράβο INTIME SPORTS

"Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εδομάδα θα μας απαντήσουν από Ρίβερ για Νασούτι", δήλωσε ο Γιάννης Κόντης. Χωρίς Κόκε στο ΟΑΚΑ

Ο εκτελεστικός διευθυντής των "κιτρίνων" μίλησε επίσης στο "Αθλητικό Metropolis" για τις μεταγραφές, το προπονητικό κέντρο, το αίτημα για να γίνει την τελευταία αγωνιστική το ματς με την ΑΕΚ, καθώς και το πώς περιμένει από την ομάδα του να παρουσιαστεί στο ντέρμπι του "Βικελίδης" με τον ΠΑΟΚ.
"Θέλουμε να αποκτήσουμε το Νασούτι, υπάρχουν συζητήσεις και θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες τις αποφάσεις της Ρίβερ Πλέιτ. Εκεί κάποιοι τον θέλουν και κάποιοι όχι. Εμείς καταθέσαμε την πρόταση μας και δεν εμπλέκεται κάποιος παίκτης σαν αντάλλαγμα.

Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του παίκτη να μείνει εδώ και ο προπονητής μας θέλει την παραμονή του, για αυτό αρχίσαμε τις επαφές. Πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα μας απαντήσουν από τη Ρίβερ", τόνισε ο Γιάννης Κόντης και συνέχισε:

"Ξέρουμε ότι εξαρτάται η συμμετοχή μας σε προκριματικούς γύρους μέσω των play offs. Θα διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση μέχρι το φινάλε. Το προπονητικό κέντρο είναι σε συνάρτηση για το σε ποια θέση θα τερματίσει η ομάδα.

Έχουν γίνει συζητήσεις για μεταγραφές σε κάποιες θέσεις, υπάρχει και λίστα παικτών που έχουμε συζητήσει με τον κύριο Κούπερ. Σιγά σιγά θα γίνουν οι επαφές, αλλά μετά τα play offs.

Ζητήσαμε να γίνει την τελευταία αγωνιστική το παιχνίδι με την ΑΕΚ κυρίως για λόγους της παρουσία των οπαδών μας εδώ, αφού τώρα θα παίξουμε Τετάρτη τα εντός έδρας παιχνίδια μας που είναι εργάσιμη ημέρα.

Ο κόσμος αγόρασε τα διαρκείας γιατί ήξερε ότι θα παίξει Κυριακή. Ο άλλος από την επαρχία πως θα έρθει.
Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι διαφορετική σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν είναι σοβαρή η ομάδα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο Άρης έχει φέτος πολλές δυνατότητες.








Χωρίς Κόκε στο ΟΑΚΑ
Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 16:45. Ο Σέρχιο Κόκε δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα κριθεί η συμμετοχή του στον αγώνα (την δεδομένη στιγμή φαίνεται να είναι εξαιρετικά αμφίβολη). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Νασούτι, Βαγγέλη με τον πρώτο πάντως να ανεβάζει ρυθμούς και αύριο να αναμένεται να δοκιμάζει να προπονηθεί κανονικά ώστε να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα.

Επίσης στο τέλος της προπόνησης ο Σταύρος Λαμπριάκος- ο οποίος είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι της Κυριακής- υπέστη θλάση στον προσαγωγό και μετά από την εξέταση του γιατρού θα εκτιμηθεί το διάστημα της απουσίας του. Το Σάββατο (8/5) το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

* H ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας κλήθηκαν από την Εθνική Παίδων για το τελικό τουρνουά του 9ου Ευρωπαικού πρωταθλήματος U-17 στο Λιχτενστάιν. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν οι Γιώργος Κατίδης (φωτό), Μαυρουδής Μπουγαίδης και Γιάννης Γιαννιώτας. Οι παίκτες θα ενσωματωθούν με την εθνική στις 12 Μαίου.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ