ΑΡΗΣ

Κόντης: "Προσοχή στον αντίπαλο"

ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ EUROPA LEAGUE ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ UEFA
ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ EUROPA LEAGUE ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ UEFA MOTIONTEAM

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα της κλήρωσης στην Νιόν της Ελβετίας και τον αντίπαλο του Άρη στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League, την πολωνική Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ.

Στην αρχική του τοποθέτηση επεσήμανε: " Είναι μια κλήρωση που θέλει προσοχή, γιατί δε γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας. Επιπλέον, δεν ξέρουμε πού θα γίνει το παιχνίδι, καθώς γίνονται έργα στο γήπεδο της πολωνικής ομάδας. Την Τρίτη (20/07) η επιτροπή θα εξετάσει το γήπεδο και μάθουμε πού θα παίξουμε. Το πιο πιθανό, όμως, είναι να μετακινηθούμε κάπου αλλού και να αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 15 χιλιάδων θέσεων".

Ερωτηθείς για το αν οι άνθρωποι της διοίκησης του Άρη είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της κλήρωσης, απάντησε: " Το να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι είναι παγίδα και όποιος το πει, δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αποφύγαμε την Γιάμπλονετς, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ δεν τη γνωρίζουμε. Πάντως, κατέκτησε το κύπελλο στη χώρα της".

Τέλος αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του Άρη για τα δύο παιχνίδια με την Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ κι ενώ απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες τονίζοντας: " Μας χρειάζονται ένας με δύο ακόμη παίκτες και θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ