ΑΡΗΣ

Κόντης: "Υπάρχει στήριξη στον Ερνάντεθ"

Κόντης: "Υπάρχει στήριξη στον Ερνάντεθ"
Κόντης

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κίκε Ερνάντεθ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, τοποθετήθηκε στο "Αθλητικό Metropolis" για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκφράζοντας την στήριξή του στο πρόσωπο του Κίκε Ερνάντεθ για μία ακόμη φορά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.
Αρχικά για την άρνηση για τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη είπε ότι: "Τελικά δεν πήραμε εισιτήρια. Ο Άρης έχει άλλη άποψη για αυτό το θέμα. Οι οπαδοί μας θέλουν να βλέπουν την ομάδα τους, όπου και αν παίζει αυτή. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να κοστολογεί ένα παιχνίδι 40 ευρώ, για έναν αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος και με τις συνθήκες που επικρατούν στα γήπεδα της χώρας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη όπως κάθε χρόνο. Πιστεύω στην ομάδα. Αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο Άρης μπορεί να κερδίσει την Κυριακή όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια στα Πηγάδια">.

"Δώσαμε ένα γκολ δώρο στον Αστέρα"

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης της περασμένης αγωνιστικής δήλωσε ότι: "Το ποδόσφαιρο είναι ένα σπορ, που όταν η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα είναι όλα καλά και όταν πάει δοκάρι και έξω το αντίθετο. Ο Άρης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ειδικά μέχρι το 60΄, όταν και η κούραση έκανε την εμφάνιση της. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, δώσαμε ένα γκολ δώρο στον Αστέρα, ο οποίος σε όλο το παιχνίδι αμυνόταν. Δεν δημιούργησε την παραμικρή ευκαιρία, εκτός από ένα φάουλ στα τελευταία λεπτά. Δικαιούμασταν την νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ. Θα ανησυχούσα αν δεν κάναμε ευκαιρίες, όπως στα πρώτα παιχνίδια. Από την στιγμή¨ που βλέπουμε ότι η ομάδα δημιουργεί και ορισμένοι παίκτες βρίσκουν τον εαυτό τους, όπως ο Κόκε, είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα";.

"Καμία ομάδα δεν έχει βρει τον εαυτό της"

Όσον αφορά τον Κίκε Ερνάντεθ ο κ. Κόντης είπε πως: "Αν βάζαμε ένα δεύτερο γκολ δεν θα υπήρχε θέμα. Αν η αλλαγή θα βγει ή όχι, δεν έχει να κάνει με τον προπονητή, ούτε με την φιλοσοφία του", και πρόσθεσε ότι: .

Ξεκαθάρισμα Παπάζογλου

Σε ερώτηση για τον Σάκη Παπάζογλου που δεν αγωνίζεται καθόλου απάντησε ότι: "Για κανένα παίκτη δεν είναι θέμα διοίκησης αν παίζει ή όχι. Ο πρώτος και ο τελευταίος που έχει την ευθύνη για αυτό είναι ο προπονητής", τέλος και αναφορικά με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ενδεχόμενη ενίσχυση του Άρη τόνισε πως: "Εμείς έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας με τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Θα γίνουν κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα. Οι παίκτες που αποχώρησαν το καλοκαίρι, αναπληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο".

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Λέμπο

Έπειτα από το διήμερο ρεπό τους οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη. Στα ευχάριστα για τον Κίκε Ερνάντεθ ότι είχε κανονικά στην διάθεσή του τον Αλεχάντρο Λέμπο, που έχει μία κάκωση στο γόνατο από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά παρόλα αυτά προπονήθηκεχωρίς πρόβλημα με την υπόλοιπη ομάδα.

Κατά τα άλλα απόντες ήταν ο Αργεντινός Αλεχάντρο Ντελόρτε που συνεχίζει τη θεραπεία και ο Ισπανός Φελίπε Σανσόν ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας.Όσο για τον Γάλλο Βαλεντίν Ρομπέρζ προπονήθηκε, αλλά αποχώρησε νωρίτερα εξαιτίας της γρίπης που τον ταλαιπωρεί. Αντίθετα αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς ο Θέμης Κουλοχέρης, ενώ και ο Ρομπέρτο Μπατιόν αρχίζει πλέον να ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα.

Όσο για αύριο οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ενώ για τις 13:00 είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα, με αφορμή την συμπλήρωση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ