ΤΡΙΚΑΛΑ

Κοντογουλίδης: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Κοντογουλίδης: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και αυτό οφείλεται στην σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, σύμφωνα με δηλώσεις του Βαγγέλη Κοντογουλίδη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων (FM 100) και σχολίασε για την πορεία της ομάδας: " Μέχρι πριν από λίγο καιρό μας θεωρούσαν μία φούσκα. Δεν βγαίνουν όμως έτσι αυτά τα αποτελέσματα, στην τύχη. Έχουμε βασικό μας όπλο την καλή ψυχολογία.

Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, ούτε εντός έδρας, ούτε εκτός έδρας. Έχει ανέβει η ψυχολογία μας στα ύψη από τον ερχομό του Γιώργου Βαζάκα και έχουμε γίνει όλοι μία οικογένεια".

Αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του μέσα στην Δράμα τόνισε: " Ήταν μεγάλη η νίκη μέσα στην Δράμα. Μέτρησε διπλά για την είσοδο μας στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε εκεί καθώς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι γεγονός όμως ότι μας έδωσε ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ εν’ όψει της συνέχειας".

Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τον Εθνικό Αστέρα, υποστήριξε: " Δε θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον Εθνικό Αστέρα ο οποίος προέρχεται και από μία σπουδαία επιτυχία. Όλες οι ομάδες της Αθήνας είναι δυνατές και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στην νίκη".

Σχετικά με την παρουσία του κόσμου, σχολίασε: " Απ’ ότι έμαθα δε θα δείξει το παιχνίδι και η τηλεόραση οπότε η προσέλευση του κόσμου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είναι βέβαιο ότι σε κάθε παιχνίδι μας βοηθά να φτάσουμε στην νίκη".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ