ΤΡΙΚΑΛΑ

Κοντογουλίδης: "Στόχος η εξάδα"

Κοντογουλίδης: "Στόχος η εξάδα"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης, μίλησε για τον στόχο των Τρικάλων την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί πλέον στην ομάδα

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η ομάδα των Τρικάλων τις τελευταίες αγωνιστικές και αυτό οφείλεται κυρίως στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη.

Ο έμπειρος επιθετικός του ΑΟΤ, μίλησε στον "FM 100", για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για τους στόχους της ομάδας στον δεύτερο γύρο της Football League, αλλά και για τους νέους παίκτες που ήρθαν στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοντογουλίδης στον "FM 100":

" Πλέον έχουμε γίνει μία οικογένεια και όταν υπάρχει υγεία στα αποδυτήρια αυτό θα βγει και στο γήπεδο. Έχουμε καταφέρει να είμαστε οικογένεια όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά σε μεγάλο βαθμό και έξω απ' αυτό", είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ματς με τον Διαγόρα:

" Πριν λίγο καιρό αν δεν βάζαμε νωρίς γκολ θα είχαμε άγχος αλλά με τον Γιώργο Βαζάκα έχουμε αποκτήσει ηρεμία και υπομονή όσον αφορά το γκολ και δεν μας αγχώνουν οι χαμένες ευκαιρίες. Αν έχεις υπομονή και είσαι σοβαρός και δεν έχεις άγχος επειδή έχασες κάποιες ευκαιρίες νωρίτερα, το γκολ θα έρθει".

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό είπε: " Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι αρκετά δύσκολο. Παίζουμε με την δεύτερη ομάδα της κατηγορίας, μία καλά οργανωμένη ομάδα που έρχεται στα Τρίκαλα για να διεκδικήσει την νίκη. Αυτό όμως δεν θα είναι εύκολο γιατί είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και με την παρουσία του κόσμου που θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μας θα πάνε όλα καλά.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλούς παίκτες σαν ομάδα και μπορεί να σε αιφνιδιάσει ανά πάσα στιγμή. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει φουλ επιθετικά, σίγουρα θα φοβηθεί και αυτός το ματς λόγω και της δικής μας καλής πορείας τον τελευταίο καιρό".

Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα: " Τα παιδιά που ήρθαν μπήκαν στο κλίμα της ομάδας, είναι καλοί παίκτες και ενσωματώθηκαν γρήγορα στην οικογένεια μας και θα μας βοηθήσουν πιστεύω να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για τους στόχους της ομάδας: " Ο στόχος μας είναι η εξάδα πλέον. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και αν στο τέλος της χρονιάς είμαστε στην εξάδα και παίξουμε μπαράζ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βγούμε στην Super League. Αν δεν γίνει αυτό θα έχουν μπει οι βάσεις για την επόμενη χρονιά".

Τέλος για το κόσμο και το ματς της Κυριακής: " Θέλουμε από τον κόσμο να μας βοηθήσει και αυτή την Κυριακή, να γεμίσουν το γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ