ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόντρα με δύο... για Τονέλ

Κόντρα με δύο... για Τονέλ
Τονέρ, παναθηναϊκός, Σπόρτινγκ

Κόντρα με δύο ομάδες για Τονέλ. Τετ α τετ Αντωνίου-"Παπ" για "διαζύγιο". Βγενόπουλος: "Καμία κρίση"

Παλεύει με δύο... για Τονέλ

Η μεταγραφολογία στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει εδώ και μέρες σε ότι αφορά την ενίσχυση του σε άμυνα και επίθεση με τους σκάουτερ των "πράσινων" ν' αναζητούν ήδη μεταγραφικά στόχους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο.

Ενα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως στόχοι του "τριφυλλιού" για την μεταγραφική περίοδο που έρχεται είναι και ο Αντόνιο Λεονέλ Βιλάρ Νογκέιρα Σόουζα ή αλλιώς Τονέλ.

Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα, Παναθηναϊκός και Ρέιντζερς είναι οι ομάδες που θέλουν να "κλέψουν" τον Τονέλ από την Λάτσιο, που έχει στόχο να αποκτήσει τον 28χρονο αμυντικό από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Με τίτλο... " Η Λάτσιο επιστρέφει για τον Τονέλ" και υπότιτλο " Η Λάτσιο επιστρέφει τον Γενάρη", το κέιμενο των ιταλών αναφέρει:

" Ο Αντόνιο Λεονέλ Βιλάρ Νογκέιρα Σόουζα ή αλλιώς Τονέλ, ο αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας επέστρεψε στο στόχαστρο της Λάτσιο. Τον είχε ήδη παρακολουθήσει από το μ εταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό Τύπο, ο 28χρονος αμυντικός, μπορεί ν' αναχωρήσει από την Λισσαβόνα από τον Ιανουάριο. Η Λάτσιο όμως θα

πρέπει να προσέξει τον συναγωνισμό από τον Παναθηναϊκό και την Ρέιντζερς οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη να φλερτάρουν με τον παίκτη."

Μίλησαν για το "διαζύγιο"...

Τα όσα ζουν και βιώνουν Παναθηναϊκός και Δημήτρης Παπαδόπουλος το τελευταίο διάστημα σίγουρα δεν ευνοούν κανέναν και ιδιαίτερα τον πρώην διεθνή παίκτη που παρά τα "ψυχικά αποθέμετα" συντηρείται υπό δύσκολες ψυχολογικές για τον ίδιο συνθήκες στην Παιανία. Ομως η επαφή των δύο πλευρών θα σταματήσει και μάλιστα ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού", Κώστας Αντωνίου, συναντήθηκε σήμερα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και συζήτησε τη λύση του συμβολαίου του παίκτη.

Οι δύο πλευρές φέρονται να τα βρίσκουν και το καλό κλίμα που υπάρχει εκατέρωθεν θα βοηθήσει προκειμένου να μπει ένα τέλος στην "μαρτυρική" όπως εξελίχθηκε αυτή σχέση.

Οριστικό τέλος, αναμένεται να μπει ίσως και στο επόμενο ραντεβού και να υπογραφεί το "διαζύγιο", ώστε ο επιθετικός των "πράσινων" να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο άλλο σύλλογο, ο οποίος μετά από συμφωνία δεν πρόκειται να είναι ανταγωνιστικός.

Βγενόπουλος: "Δεν εχει πρόβλημα ο ΠΑΟ με την κρίση"


Ο Αντρέας Βγενόπουλος μίλησε για την οικομική κρίση στην εφημερίδα "Goal" και ουσιαστικά καθήσυχασε του φιλάθλους του "τριφυλλιού", δίνοντας διαβεβαίωσεις πως το... χρήμα θα συνεχίσει να ρέει άφθονο.

"Δεν θα μας επιρρεάσει η κρίση καθόλου. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ήδη τα κεφάλαιά του, άλλωστε. Συνεπώς δεν τίθεται τέτοιο θέμα", τονίζει ο ισχυρός άνδρας της "Marfin".

Ρεπό οι "πράσινοι" πλην ενός


Μετά την διπλή προπόνηση της Δευτέρας και Τριτής με τους "πράσινους" να νιώθουν από την κούραση ότι έκαναν μια "μίνι" προετοιμασία, ο Τεν Κάτε τους έδωσε ρεπό για την Τετάρτη. Μοναδική εξαίρεση ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ που την Τρίτη καθυστέρησε να φτάσει στην Παιανία για να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του και έτσι αποφασίστηκε να δώσει το παρών σήμερα για να ακολουθήσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενο ραντεβού τεχνικής ηγεσίας και παικτών, η Πέμπτη με τον Ολλανδό να έχει στην διάθεσή του και σχεδόν όλους τους διεθνείς (θα απουσιάζει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα) για να ξεκινήσει η σύντομη προετοιμασία ενόψει του ΠΑΟΚ, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του.

Χαμόγελα για εισιτήρια

Απόλυτα ικανοποιητικοί ήταν οι ρυθμοί και στην προπώληση των εισιτηρίων ενόψει του ματς με την Βέντερ Βρέμης. Σύμφωνα με την εικόνα της ανταπόκρισης των "πράσινων" οπαδών σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ, οι άνθρωποι της διαχείρισης μιλούν πως μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας πιθανών να έχει γίνει ένα ακόμη sold out.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ