ΠΑΟΚ

Κοντρέρας: "Να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε"

Κοντρέρας: "Να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε"
INTIME SPORTS

Στην ευθύνη που έχουν οι ίδιοι παίκτες για την ανάκαμψη του ΠΑΟΚ στάθηκε μετά το ματς με τον Ατρόμητο ο Πάμπλο Κοντρέρας. Απογοητευμένος από την ισοπαλία δήλωσε ο Ελ Ζαρ.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας δε θέλησε να βρει δικαιολογίες για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ενώ είπε ότι οι ίδιοι οι παίκτες έχουν την ευθύνη όσον αφορά την ανάκαμψη του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Ναμπίλ Ελ Ζαρ, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το 2-2 ενώ ο Αρίας στάθηκε στην αντίσταση που προέβαλλε η ομάδα του Περιστερίου.

Κοντρέρας: "Να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε"

"Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αλλά, κάθε φορά που πετυχαίναμε γκολ, δεχόμασταν κιόλας. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα εναπομείντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου".

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: "Δεν πιστεύω ότι επηρεαστήκαμε. Έχουμε πλέον τη μεγαλύτερη ευθύνη για να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα play off και να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Champions League

Πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε. Η διακοπή θα μας ευνοήσει, αλλά δε μας ευνοούν και τα αποτελέσματα που ήρθαν".

Ελ Ζαρ: "Απογοητευμένος με την ισοπαλία"

Για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και για το γκολ που σημείωσε: "Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Χάρηκα για το πρώτο μου γκολ, όμως, δεν μπορώ να χαρώ το γκολ όσο θα ήθελα γιατί η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και είμαι απογοητευμένος".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα που θα του έδινε τη νίκη: "Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, γιατί πιστεύω ότι μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ και να πάρουμε τη νίκη".

Για τα επόμενα παιχνίδια: "Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε ανάσες για την τελική ευθεία. Θέλουμε νίκες στο τέλος του πρωταθλήματος για να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα πλέι οφ".

Αρίας: "Μας δυσκόλεψε πολύ ο Ατρόμητος"

"Παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε πολύ τη νίκη, αφού κυνηγάει την παραμονή της. Ήταν μια ομάδα που μας δυσκόλεψε αρκετά. Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς, όμως, δεχτήκαμε ένα ακόμη τέρμα στα τελευταία λεπτά και δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη".

Για το γεγονός ότι έπαιξε για πρώτη φορά βασικός τόνισε: "Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα, αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί με επιτυχία της ομάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ