ΤΣΕΛΣΙ

Κόουλ:"Θέλουμε ρεβάνς από την Γιουνάιτεντ"

Κόουλ:"Θέλουμε ρεβάνς από την Γιουνάιτεντ"
Κόουλ

Ο αμυντικός της Τσέλσι Άσλεϊ Κόουλ δήλωσε σε Αγγλικά μέσα ότι αν δεν πάρουν το Τσάμπιονς Λίνγκ η χρονιά θα είναι χαμένη

Η φετινή σεζόν για την Τσέλσι είναι λίγο περίεργη καθώς αν και έφτασε δυο φορές μέχρι στιγμής κοντά στην κατάκτηση ενός τίτλου, στο τέλος δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας. Χαρακτηριστικά τον Φεβρουάριο πήγαν στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ αλλά έχασαν στον παράταση του ματς από την Τότεναμ με 2-1, ενώ πρόσφατα τέθηκαν και εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος μετά την εντός έδρας ισοπαλία από την Μπόλτον.

Τώρα όμως η Τσέλσι έχει την ευκαιρία να "σβήσει" το παρελθόν αφού με την συμμετοχή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ, μπορεί να πάρει κάτι που θα αλλάξει το κλίμα που επικρατεί στους φίλους του συλλόγου που δεν είναι άλλο από το τρόπαιο.

Για το θέμα μίλησε σε Αγγλικά μέσα ο αμυντικός της ομάδας Άσλεϊ Κόουλ λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές των "Μπλε" έχουν πεισμώσει, καθώς φέτος θέλουν έναν τίτλο, όσο καμία άλλη χρονιά.

" Εμείς σαν επαγγελματίες παίκτες θέλουμε είτε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στην Αγγλία είτε το Τσάμπιονς Λινγκ, επειδή όμως ο ένας στόχος χάθηκε έχουμε επικεντρωθεί καθαρά στο Ευρωπαϊκό μας όνειρο".

" Κατά την προσωπική μου άποψη εμείς θα έπρεπε να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα αφού παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως η Γιουνάιτεντ ήταν πιο τυχερή και πιο συγκεντρωμένη, τώρα θέλουμε ρεβάνς και θα τα δώσουμε όλα για να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε".







TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ