ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κόουλμαν: "Υπήρχε κούραση στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Κρις Κόουλμαν στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ο Κρις Κόουλμαν στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα INTIME

Ο Κρις Κόουλμαν δήλωσε ότι η ομάδα του αντεπεξήλθε καλά στην πίεση του ΠΑΟΚ, ωστόσο οι παίκτες του κουράστηκαν στο δεύτερο μέρος, καθώς δεν ήταν στα καλύτερα δυνατά επίπεδα φυσικής κατάστασης, λόγω κορονοϊού.

Ο Κρις Κόουλμαν δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ότι η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια άδειασαν οι μηχανές, λόγω της μέτριας φυσικής κατάστασης κάποιων ποδοσφαιριστών που πέρασαν κορονοϊό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν στη NOVA: Για το ματς: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Τρεις μέρες πριν κάναμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία και σήμερα είχαμε επιστροφές 6-7 παικτών με κορονοϊό. Σε επίπεδα φυσικής κατάστασης ήμασταν δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι ανταπεξήλθαμε καλά στην πίεση του ΠΑΟΚ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι".

Για το τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο: "Τα πρώτα τριάντα λεπτά ήταν πολύ καλά, απειλήσαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά κουραστήκαμε. Δεν έχω παράπονα, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε κάποιες επιστροφές, αλλά χάσαμε τον Κιβρακίδη πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ