ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κόουλμαν: "Αυτά μόνο στην Ελλάδα, μία νέα εμπειρία το σημερινό ματς"

Ο Κρις Κόουλμαν στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Απόλλωνα
Ο Κρις Κόουλμαν INTIME SPORTS

Ο Κρις Κόουλμαν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ατρομήτου κόντρα στον Απόλλωνα με 2-0 τόνισε πως το ματς ήταν για εκείνον μία νέα εμπειρία.

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα σε ένα κρίσιμο ματς για τη σωτηρία, στο οποίο ακυρώθηκαν τέσσερα γκολ των γηπεδούχων. Ο Κρις Κόουλμαν στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μίλησε για το πάθος που υπήρξε στο ματς τονίζοντας ότι μόνο στην Ελλάδα γίνεται κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως για εκείνον ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόουλμαν:

Για το ματς: "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων έπαιζε στην έδρα του με μία ομάδα πάνω από αυτόν, ήταν ευκαιρία για αυτούς να πάρουν το τρίποντο τα έδωσαν όλα. Έπαιξε καλά ο Απόλλων, αλλά εμείς είχαμε τέλεια συγκέντρωση και είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και τη νίκη".

Για το γεγονός ότι δεν έχει ξαναβρεθεί σε τέτοιο ματς: "Αυτά μόνο στην Ελλάδα. Έχω εμπειρία στην Ελλάδα με την ΑΕΛ. Είναι μία παθιασμένη χώρα, όλα είναι πιθανά. Το σημερινό παιχνίδι είναι είναι μία νέα εμπειρία. Το ζουν παθιασμένα στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για τους παίκτες μου που δίνουν συνέχεια παιχνίδια και έχουν ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της φυσικής κατάσταση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ