ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κόουλμαν: "Δεν νικήσαμε λόγω μίας διαιτητικής απόφασης"

Ο Κόουλμαν στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ
Ο Κόουλμαν στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ INTIME

Ο Κρις Κόουλμαν στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Το παιχνίδι μεταξύ του Ατρομήτου και του ΟΦΗ έληξε 2-2. Ο Κρις Κόουλμαν, προπονητής των Περιστεριωτών, στις δηλώσεις του στη NOVA εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία και για το πέναλτι που οδήγησε στην ισοφάριση των Κρητικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόουλμαν:

Για το ματς: "Έχουμε παίκτες που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά δεν έχω παράπονο. Νομίζω πως δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, επειδή δόθηκε κατά μας μία διαιτητική απόφαση. Δεν παραπονιέμαι για τη διαιτησία, αλλά στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι ενώ ο παίκτης είχε σηκωμένο χέρι. Σήμερα δόθηκε πέναλτι, με τον παίκτη μας να έχει κατεβασμένο χέρι. Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Δεν κερδίσαμε γιατί νιώθω ότι θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες αποφάσεις υπέρ εμάς. Και είμαι απογοητευμένος γι' αυτό".

Για το 4-4-2: "Νομίζω ότι σήμερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Φυσικά, ο Κουλούρης είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι σπουδαίος για μας. Πρέπει, λοιπόν, να τον υποστηρίξουμε, θέλουμε γκολ και από άλλα σημεία του γηπέδου κι όχι μόνο από αυτόν. Ο Ντένις Αλιμπέκ δεν είναι ακόμα έτοιμος για ενενήντα λεπτά, αλλά για μία ώρα ήταν εξαιρετικός και συνεργάστηκαν πολύ καλά. Το ίδιο συνέβη και με τον Μουνίθ και με τον Ροτάριου. Είναι μια νέα διάταξη για μας. Κάνω αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνω για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, είτε αυτό είναι το 4-4-2 ή κάτι άλλο. Δεν μου αρέσει να αλλάζω σχηματισμούς, αλλά έχουμε παίκτες που επιστρέφουν, έχουμε παίκτες με κούραση. Πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ