ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κόουλμαν: "Δώσαμε στον διαιτητή το δικαίωμα να μας αφήσει με παίκτη λιγότερο"

Ο Κρις Κόουλμαν στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Απόλλωνα
Ο Κρις Κόουλμαν INTIME SPORTS

Ο Κρις Κόουλμαν δήλωσε μετά το ματς ότι οι παίκτες έδωσαν το δικαίωμα στον διαιτητή να τους αφήσει με παίκτη λιγότερο και από εκεί και πέρα ήταν δύσκολα να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

Ο Κρις Κόουλμαν σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε την απογοήτευσή του που οι παίκτες του έδωσαν το δικαίωμα στον διαιτητή να τους αφήσει με δέκα παίκτες, αλλά και τη δυσκολία να κάνουν κάτι με παίκτη λιγότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Είμαι απογοητευμένος γιατί δώσαμε στον διαιτητή το δικαίωμα να μας αφήσει με παίκτη λιγότερο. Δεν ήταν καλό για εμάς. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα με παίκτη λιγότερο δεν έχω παράπονο. Είναι δύσκολο να παίζεις με δέκα παίκτες εδώ. Οπότε το μόνο που μπορώ να τους ζητήσω είναι να δώσουν τα πάντα".

Για την πάσα που δεν έδωσε ο Τζοβάρας στο τέλος: "Ο Φριτζόνσον ήταν ελεύθερος και ο Γιώργος μπορούσε να του πασάρει για να σκοράρει. Απέναντι στον Παναθηναϊκό και με δέκα παίκτες έχει μια το πολύ δύο ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έφτιαξε και πήρε τη νίκη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ