ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Κόπηκε" από την ενδεκάδα ο Ρούνεϊ

"Κόπηκε" από την ενδεκάδα ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα είναι η μεγάλη έκπληξη της εθνικής Αγγλίας για την αναμέτρηση στη Σλοβενία, αφού ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναμένεται να τον αφήσει εκτός ομάδας.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ φαίνεται πως θα ικανοποιήσει την επιθυμία του κοινού στην Αγγλία και θα βγάλει τον Γουέιν Ρούνεϊ από την ενδεκάδα, μετά από μία σειρά κάκιστων εμφανίσεων του αρχηγού των "λιονταριών".

Αυτό που δεν τόλμησε ούτε ο Ρόι Χόντσον ούτε ο Σαμ Άλαρνταϊς θα κάνει πράξη ο υπηρεσιακός τεχνικός της χώρας, στο προσεχές παιχνίδι με τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, όπως υποστηρίζουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία.

Ο 30χρονος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε για ακόμα μία φορά στη μεσαία γραμμή στον αγώνα με τη Μάλτα (2-0) προ ημερών και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αυξάνοντας τις φωνές που τον θέλουν εκτός ομάδας.

Αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι ο νεαρός μέσος της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ, ενώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα φορέσει είτε ο Γκάρι Κέιχιλ είτε ο Τζόρνταν Χέντερσον.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ