ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Το πρώτο γκολ... χάλασε το μυαλό του ΠΑΟΚ"

Ο Γιώργος Κορακάκης στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Γιώργος Κορακάκης στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ | 21 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Γιώργος Κορακάκης μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ και το πρώτο φετινό τρίποντο της ομάδας του Περιστερίου υποστήριξε πως το 1-0 "χάλασε" το μυαλό των φιλοξενούμενων.

Ο Ατρόμητος πήρε μια σημαντική νίκη, την πρώτη του στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΟΚ, με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Γιώργο Κορακάκη ο οποίος με τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στη σημασία της αλλά και στο πρώτο γκολ το οποίο όπως είπε χάλασε το μυαλό του ΠΑΟΚ.

"Κατ' αρχάς θέλω να ευχηθώ περαστικά στο προπονητικό τιμ. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να έχουμε αυτή την ανασταλτική συμπεριφορά και μόλις μας παρουσιαστεί ευκαιρία να εκμεταλλευθούμε το επιθετικό τρανζίσιον.

Από τη στιγμή που πετύχαμε το γκολ, θεωρητικά η δουλειά μας έγινε και πιο εύκολη, αφού φάνηκε ότι χάλασε το μυαλό του ΠΑΟΚ. Τώρα όμως πρέπει να συνεχίσει η ομάδα με την ίδια νοοτροπία και θέληση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ναι μεν ήταν μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά η βαθμολογική μας θέση είναι αυτή που είναι".

Για το τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς:

"Αυτό δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα υπήρχε μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα στην ομάδα. Μια συσπείρωση. Ακόμα και μέσα στο γήπεδο καταλαβαίναμε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, μια συσπείρωση, ήμασταν μια ομάδα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ