ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κορμπεράν: "Περήφανος που ήμουν στον Ολυμπιακό"

Ο Κάρλος Κορμπεράν
Ο Κάρλος Κορμπεράν PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Κάρλος Κορμπεράν παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα MARCA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, για το οποίο αισθάνεται περηφάνεια.

Ο Κάρλος Κορμπεράν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 11 παιχνίδια και παρότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν μακροημέρευσε, ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός αισθάνεται περηφάνια που πέρασε από τον ερυθρόλευκο, πάγκο όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην MARCA.

Παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Γουέστ Μπρομ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027 την οποία φιλοδοξεί να επαναφέρει στην Premier League.

"Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό. Είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση και με κάνει περήφανο ότι ήμουν μέρος της ευρωπαϊκής αυτής εμπειρίας", ανέφερε χαρακτηριστικά για το πέρασμά του στους ερυθρόλευκους.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Γουέστ Μπρομ και το πρότζεκτ που τρέχει δήλωσε: "Απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Σίγουρα πάντως καταφέραμε να αντιστρέψουμε την αρνητική δυναμική που είχαμε στην ομάδα.

Αντιλήφθηκα εξ αρχής πως το ρόστερ ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι έδειχνε η βαθμολογική μας θέση και ως προπονητής στόχος μου ήταν να πάρω το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές μου. Για μένα είναι προνόμιο να έχω την εμπιστοσύνη του κλαμπ και την πρόκληση να επαναφέρουμε την ομάδα στην Premier League, όπου αξίζει να βρίσκεται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ