ΑΓΓΛΙΑ

Κορονοϊός: Φαν των θεωριών συνωμοσίας για τον ιό και ο Σολ Κάμπελ

Κορονοϊός: Φαν των θεωριών συνωμοσίας για τον ιό και ο Σολ Κάμπελ
AP PHOTO/RAMON ESPINOSA

Υποστηρικτής της θεωρίας πως ο κορονοϊός κατασκευάστηκε για να βλάψει ανθρώπους με συγκεκριμένο χρώμα δέρματος εμφανίζεται ανοιχτά ο Σολ Κάμπελ.

Λίγες ημέρες πριν είχε προκαλέσει αίσθηση η τοποθέτηση του Ντέγιαν Λόβρεν, με τον σέντερ μπακ της Λίβερπουλ να υϊοθετεί δημόσια την άποψη σύμφωνα με την οποία ο κορονοϊός δεν ήρθε τυχαία στη ζωή μας αλλά ήταν αποτέλεσμα κατασκευής μέσα από ένα εργαστήριο.

"Τέλος το παιχνίδι Μπιλ, Ο κόσμος δεν είναι τυφλός", έγραψε στους λογαριασμούς του στα social media ο Λόβρεν, "φωνάζοντας" πως είναι υπέρμαχος της θεωρίας συνωμοσίας πως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι ο δημιουργός του ϊού.

Πώς; Μέσω της τεχνολογίας 5G, ώστε η θεραπεία για την Covid-19 να είναι εμβόλια με μικροτσίπ και να ελέγχεται έτσι όλος ο κόσμος μέσω του Γκέιτς.

Αν νομίζετε όμως ότι ο Λόβρεν είναι ο μόνος από το χώρο του ποδοσφαίρου που έχει τέτοιες εξτρίμ απόψεις, κάνετε λάθος, αφού και ο Σολ Κάμπελ θεωρεί πως υπήρχε λόγος που κατασκευάστηκε ο φονικός ιός.

Ο άλλοτε αμυντικός των Άρσεναλ και Τότεναμ μοιράστηκε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ένα άρθρο της "Guardian", που αναφέρει πως "οι έγχρωμοι άνθρωποι κινδυνεύουν τέσσερις φορές περισσότερο να πεθάνουν από τον ιό σε σχέση με τους λευκούς και αυτούς που κατάγονται από την Ανατολή ενώ διπλάσιος είναι ο κίνδυνος για τους Βρετανούς με πακιστανική ή ινδική καταγωγή"

Κορονοϊός: Φαν των θεωριών συνωμοσίας για τον ιό και ο Σολ Κάμπελ
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σύμφωνα με το άρθρο "για αυτή τη διαφορά στους θανάτους παίζουν ρόλο οι οικονομικές συνθήκες αλλά και η γενικότερη κατάσταση των διαφόρων ασθενών", όμως για τον Κάμπελ υπάρχει αιτία που εμφανίστηκε αυτή η πανδημία στη ζωή μας.

"Αυτός ο ιός είναι λάθος της φύσης ή κατασκευάστηκε εσκεμμένα; Αναρωτιέμαι αν αυτός ο ιός επιτίθεται με πρόθεση σε συγκεκριμένους τύπους αίματος", σχολιάζει ο άλλοτε διεθνής με τα τρία λιοντάρια, αφήνοντας να εννοηθεί πως στόχος κάποιων (δεν τους κατονομάζει) είναι κυρίως ο μαύρος πληθυσμός του πλανήτη.

Σημείωνεται πως για αυτή την τοποθέτηση ο Κάμπελ δέχτηκε αρκετές επικρίσεις στο λογαριασμό του και αρκετοί του ζήτησαν να διαγράψει την ανάρτηση, κάτι όμως που δεν θέλησε να το κάνει εμμένοντας στην αιρετική άποψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ