PREMIER LEAGUE

Κορυφαίοι Φέργκιουσον και Βίντιτς

Κορυφαίοι Φέργκιουσον και Βίντιτς

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Νεμάνια Βίντιτς πήραν τα βραβεία "Barclays" για τον καλύτερο προπονητή και παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2010/2011, αντίστοιχα.

Η εξαιρετική χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αποτυπώνεται και στις απονομές των βραβείων "Barclays" (του βασικού χορηγού της Πρέμιερ Λιγκ) για τη φετινή περίοδο.

Τα εν λόγω βραβεία προκύπτουν από τις προτιμήσεις των εκπροσώπων των 20 ομάδων της κατηγορίας, των ΜΜΕ και των φιλάθλων.

Έπειτα από τη διενέργεια των ψηφοφοριών, ο αρχιτέκτονας της κατάκτησης του τίτλου από τους "κόκκινους διαβόλους", Φέργκιουσον, ανακηρύχτηκε για 9η φορά στην καριέρα του κορυφαίος τεχνικός στο Νησί!

Από κοντά και ένας απ' τους στυλοβάτες της άμυνάς του, ο Σέρβος Βίντιτς, που πήρε το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν. Ο Βίντιτς είχε ακόμη μία χρονιά αναδειχθεί ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος.

Βέβαια, ως προς τον καλύτερο παίκτη οι απόψεις διίστανται, καθώς μπορεί ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ να πήρε αυτό το βραβείο, ωστόσο οι δημοσιογράφοι τίμησαν με τον αντίστοιχο τίτλο τον Σκοτ Πάρκερ της Γουέστ Χαμ, ενώ στην ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ο Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ ήταν αυτός που αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης από τους συναδέλφους του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ