PREMIER LEAGUE

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Premier League

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Premier League

Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι δίνουν μία εντυπωσιακή μάχη στην Αγγλία για την κατάκτηση του τίτλου επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε. Δείτε το πρόγραμμα τους και ψηφίστε.

Το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών παρακολουθούμε στην Premier League, στην οποία το ενδιαφέρον είναι αμείωτο. Η Άρσεναλ μπορεί μετά το στραβοπάτημα με τη Σουόνσι να τέθηκε επί της ουσίας εκτός μάχης, όμως, υπάρχουν τρεις ομάδες που αναμένεται μέχρι τέλους να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα.

Κι αν για τις δύο εξ αυτών κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς το ίδιο και για τη Λίβερπουλ. Ο αρχικός στόχος των "κόκκινων" ήταν να μπουν στην τετράδα, όμως, με επτά νίκες σερί και εξαιρετικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δείχνει ικανή να πάρει ακόμα και τον τίτλο.

Μετά τη νίκη της επί της Σάντερλαντ η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στον έναν βαθμό, ενώ η Σίτι είναι στο -3 έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα. Οι "πολίτες" έχουν γίνει μετά το διπλό στο "Ολντ Τράφορντ" το πρώτο φαβορί, όμως, τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών μονομάχων:

ΤΣΕΛΣΙ (69 βαθμούς)

Έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα. Τα εντός έδρας παιχνίδια έχουν πολύ χαμηλό βαθμό δυσκολίας, ενώ σε αυτό της τελευταίας αγωνιστικής η Κάρντιφ μπορεί να έχει ήδη πέσει. Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Κρίσταλ Πάλας και Σουόνσι είναι οι δύο που κρύβουν παγίδες, ενώ με τελικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του "Άνφιλντ".

@ Κρίσταλ Πάλας

Στόουκ

@ Σουόνσι

Σάντερλαντ

@ Λίβερπουλ

Νόριτς

@ Κάρντιφ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (68 βαθμούς)

Είναι σαφές πως έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Από την άλλη, όμως, παίζει όλους τους τελικούς στο γήπεδό της και έτσι της δίνεται η δυνατότητα να καλύψει και την οποία απόσταση -θα- έχει με τους αντιπάλους της. Το θετικό για τους "κόκκινους" είναι ότι η Νιούκαστλ δε θα έχει στόχους λογικά την τελευταία αγωνιστική, ενώ τα εκτός είναι με αντιπάλους υποδεέστερους, αλλά όχι αμελητέους.

Τότεναμ

@ Γουέστ Χαμ

Μάντσεστερ Σίτι

@ Νόριτς

Τσέλσι

@ Κρίσταλ Πάλας

Νιούκαστλ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (66 βαθμούς)

Ο δικός της Γολγοθάς κρατάει μέχρι την επίσκεψη στο "Γκούντισον Παρκ", ενώ και ενδιάμεσα υπάρχουν τα εντός έδρας παιχνίδια με Σάντερλαντ και Γουέστ Μπρομ, τα οποία είναι θεωρητικά εύκολα. Ωστόσο, κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της είναι δύσκολο, ενώ πολλά αναμένεται να κριθούν στους επόμενους τρεις αγώνες της αρχής γενομένης από αυτόν στο "Έμιρεϊτς".

@ Άρσεναλ

Σαουθάμπτον

@ Λίβερπουλ

Σάντερλαντ

Γουέστ Μπρομ

@ Κρίσταλ Πάλας

@ Έβερτον

Άστον Βίλα

Γουέστ Χαμ

Κορυφώνεται η μάχη του τίτλου στην Premier League
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ