ΑΡΗΣ

Κόστα: ''Για το καλύτερο με Ολυμπιακό''

Κόστα: ''Για το καλύτερο με Ολυμπιακό''
Παουλο Κοστα

Για τη νίκη του Άρη επί του Ηρακλή μίλησε ο Πάουλο Κόστα, ο οποίος και σημείωσε το μοναδικό τέρμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

''Έπρεπε να κερδίσουμε'', τόνισε ο Πάουλο Κόστα στον ''Αθλητικό Metropolis'' με τον Πορτογάλο επιθετικό του Άρη να συνέχισε λέγοντας: ''Ήταν μια σημαντική νίκη για μας και είμαι ευχαριστημένος που σκόραρα. Παρόλα αυτά το ματς αυτό έχει τελειώσει και κοιτάμε πλέον το επόμενο'', για να παραδεχτεί: ''Ήταν ένα δύσκολο ματς, που έπρεπε όμως να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την έξοδο στο Κύπελλο UEFA. Μετά το γκολ που πετύχαμε αλλά και την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Ηρακλής ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε πιο εύκολα τη νίκη''.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη την Κυριακή ο Πάουλο Κόστα δήλωσε: ''Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αποστολή αφού παίζουμε με την ομάδα που προηγείται στη βαθμολογία, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε''.

Αναφορικά με την φετινή χρονιά του Άρη ο Πορτογάλος επιθετικός υπογράμμισε πως: ''Είναι μια χρονιά που όλοι την ευχαριστιόμαστε και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάνουμε αρκετές νίκες και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος'', ενώ σχετικά με την συνέχεια και την προσπάθεια εξόδου στο Κύπελλο UEFA είπε: ''Με τρεις νίκες εντός έδρας θα έχουμε το αβαντάζ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο''.

Τέλος όσον αφορά το συμβόλαιό του και το ενδεχόμενο επέκτασής του ο Πάουλο Κόστα δεν έκρυψε πως: ''Το συμβόλαιό μου είναι υπό διαπραγμάτευση, έχουμε συζητήσει, ζήτησα κάποια πράγματα από την πλευρά μου και περιμένω. Μερικές φορές από τις εφημερίδες βγαίνουν άλλα προς τα έξω'', για να καταλήξει απευθυνόμενος στους φιλάθλους του Άρη: ''Ελπίζω οι οπαδοί μας να έρθουν και στα επόμενα παιχνίδια κοντά μας, όπως έκαναν με τον Ηρακλή''.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ