ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κώστας Μπράτσος: Υπέγραψε στην φινλανδική Όουλου

Ο Κώστας Μπράτσος στον πάγκο της Κηφισιάς
Ο Κώστας Μπράτσος στον πάγκο της Κηφισιάς INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μπράτσος υπέγραψε στην Όουλου κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρώτο του προπονητικό βήμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Φινλανδία.

Ο Κώστας Μπράτσος, έχοντας ολοκληρώσει την συνεργασία του με την Κηφισιά, αναζητούσε το προηγούμενο διάστημα την επόμενη προπονητική του στέγη, με τον ίδιο να υπογράφει εν τέλει στην φινλαδική Οούλου.

Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο με διάρκεια ενός έτους και αναλαμβάνει την ομάδα, η οποία μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, οι άμεσοι συνεργάτες του Κώστα Μπράτσου, οι Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος και ο αναλυτής Γιάννης Αμανατίδης θα τον ακολουθήσουν στο καινούριο βήμα της καριέρας του στην Φινλανδία.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως κόουτς της Όουλου ο Κώστας Μπράτσος ανέφερε: "Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του AC Oulu και τον αθλητικό διευθυντή. Παρατήρησα πολύ γρήγορα ότι οι στόχοι και οι δυνατότητες του συλλόγου είναι πανομοιότυποι με τους δικούς μου. Ξέρω για την πόλη ότι είναι ένα όμορφο μέρος.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και μου αρέσει να αφήνω τις πράξεις μου να μιλάνε για μένα. Αυτή τη στιγμή, ανυπομονώ να φορέσω μια φόρμα με το λογότυπο AC Oulu και να ξεκινήσω την προπόνηση με την ομάδα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΗ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ