ΑΡΗΣ

Κοτσαρίδης: "Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα"

Κοτσαρίδης: "Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα"
Κοτσαρίδης

Η απόκτηση του Κώστα Κοτσαρίδη ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Άρης με το συμβόλαιό του να είναι διάρκειας 2,5 χρόνων

Παίκτης του Άρη και επίσημα μέχρι το καλοκαίρι του 2015 είναι από το μεσημέρι ο Κώστας Κοτσαρίδης με την ΠΑΕ να ανακοίνωσε την υπογραφή του συμβολαίου του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θεσσαλονικιός διεθνής μέσος υποστήριξε πως ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα και πως είναι τιμή του το γεγονός ότι θα φορέσει την φανέλα της.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη που πήρε την φανέλα με το νούμερο 12 και αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη και θα αγωνίζομαι στον Άρη.

Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα της. Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο, θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα».

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Σάκη Κανούλα και πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση του συμβολαίου του με επόμενο σταθμό του τον ΟΦΗ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση –κοινή συναινέσει - του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Θανάση Κανούλα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Θανάση Κανούλα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ