ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κώτσιρας: "Ντροπή να δεχόμαστε τέτοια γκολ, συγνώμη από τον κόσμο"

Κώτσιρας: "Ντροπή να δεχόμαστε τέτοια γκολ, συγνώμη από τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κώτσιρας στις δηλώσεις του στη "NOVA" ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και έκανε λόγο για ντροπή αναφορικά με τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Κώτσιρας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο με 3-2 μίλησε στη "NOVA" και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα του τριφυλλιού ένω έκανε λόγο για ντροπή αναφορικά με τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός.

"Αρχικά θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Είναι ντροπή να δέχεται η ομάδα τρία τέτοια γκολ. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πρώτα απ' όλα εγώ. Δεν είναι εικόνα αυτή. Κομβικό σημείο ήταν το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου μέρους. Γιατί αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ θα ήταν διαφορετικό το ματς.

Παρά το γεγονός ότι αντιδράσαμε ήταν αργά. Πάλι αντιδράσαμε αργά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Να αλλάξουμε την εικόνα που έχουμε. Να δουλέψουμε στην αμυντική μας λειτουργία γιατί φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα".

Παίζει ρόλο το γεγονός πως γίνονται αλλαγές στην άμυνα από ματς σε ματς;

"Σε κάποια παιχνίδια υπάρχουν κάποιες αλλαγές για ξεκούραση. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν δεχόμασταν πέρυσι τέτοιες φάσεις. Μαζί με το σταφ να τα δουλέψουμε και να έχουμε καλύτερη εικόνα.

Αρχικά είναι στενάχωρο και άδικο για εμάς και την προσπάθεια μας. Τα αποτελέσατα δεν αντιπροσωπεύουν την αξία μας. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο και σήμερα και πρέπει όλοι μας να σηκώσουμε το κεφάλι και να αλλάξουμε την εικόνα".

Σε προβληματίζει αυτή η εικόνα;

"Δεν με προβληματίζει. Ξέρω τι αξίζω εγώ και οι συμπαίκτες μου και όλη η ομάδα, και το επιτελείο. Κάπου το έχουμε χάσει. Να δώσουμε βάση στις λεπτομέρειες και να βρούμε την ισορροπία μας".

Θεωρείς πως είναι ψυολογικό το θέμα;

"Νομίζω πως είναι έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν νομίζω πως η ομάδα έχει θέμα στην ψυχολογία. Και κόντρα στον Άρη πήραμε προβάδισμα και σήμερα πήραμε προβάδισμα. Να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση την ώρα του αγώνα".

Για τα λάθη του Μπρινιόλι και της άμυνας και αν έχει κάτι να πει;

"Όχι. Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Τα γκολ ακόμα δεν τα έχω δει σε ριπλέι για να κρίνω αν έκανε λάθη. Ο Μπρινιόλι μας έχει σώσει πολλές φορές αυτά τα 2.5 χρόνια. Μαζί με τον Γιούρι πιστεύω πως έχουμε το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να δέχεσαι δεύτερο-τρίτο γκολ και μετά το παιχνίδι να μην έχει γυρισμό".

Αν έπαιξε ρόλο ο αποκλεισμός της Πέμπτης από τη Μακάμπι Χάιφα:

"Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με τον αποκλεισμό της Πέμπτης η εικόνα μας. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεχτήκαμε εύκολα στο τρανζίσιον παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει με τη συγκέντρωση μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ