ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κώτσιρας: "Θέλουμε να έχουμε μακρά πορεία στο Conference League"

Κώτσιρας: "Θέλουμε να έχουμε μακρά πορεία στο Conference League"
Ο Γιάννης Κώτσιρας στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λανς INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κώτσιρας μιλώντας στην COSMOTE TV μετά την κλήρωση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι πράσινοι θέλουν να έχουν μια μακρά πορεία στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του Conference League και μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Λανς, αισιοδοξεί να έχει μια μακρά πορεία στη διοργάνωση. Αυτό τόνισε και ο Γιάννης Κώτσιρας στην COSMOTE TV στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας: "Η πρόκριση επί της Λανς ήταν μία ξεχωριστή βραδιά. Τα ευρωπαϊκά ματς έχουν άλλο ενδιαφέρον. Είχαμε πίστη στις δυνατότητές μας, από τη στιγμή που έπρεπε να γυρίσουμε από ένα γκολ πίσω, από το πρώτο παιχνίδι. Πήγε ιδανικά η αναμέτρηση.

Βοήθησε ο Ντραγκόφσκι στο πέναλτι. Όλα έγιναν έτσι, ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια σε όλους. Είχε ανάγκη η ομάδα την πρόκριση, για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Πολύ σημαντικό που μπήκαμε στη League Phase. Έχουμε πράγματα να διορθώσουμε, έχουμε νέο προπονητή, νέους παίκτες και θέλουμε χρόνο και αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Για την κλήρωση του Παναθηναϊκού: "Όλες οι ομάδες είναι καλές. Θα πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και ισορροπημένοι. Μακάρι να έχουμε μία μακρά πορεία. Σιγά - σιγά πρέπει να βλέπουμε τα ματς. Αργούν να αρχίσουν οι υποχρεώσεις, οπότε αυτό είναι πλεονέκτημα να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι, πάντα, διαφορετικού επιπέδου".

Για το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στη League Phase: "Η Τσέλσι είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Δεν μετράει η σειρά αγώνων. Θα τους αντιμετωπίσουμε όλους. Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε. Μπορεί να αλλάξουν πολλά μέσα στη διαδικασία. Οπότε, θεωρώ, όλα θα εξαρτηθούν από τον βαθμό ετοιμότητας. Από εμάς εξαρτάται, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στις επόμενες φάσεις".

Για τις ευρωπαϊκές εμπειρίες και το σύστημα διεξαγωγής: "Οι εμπειρίες που έχουμε είναι σημαντικές για την Ευρώπη. Μάθαμε πολλά πράγματα σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να πάρεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Μπορεί να χρειάζεσαι βαθμούς στο τέλος, αν έχεις χάσει πριν από δική σου αφέλεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το νέο σύστημα και για εμάς είναι πρωτόγνωρο, όπως για όλους. Έχει ενδιαφέρον να δω πως θα εξελιχθεί και αν θα έχει σασπένς".

Για τους νέους παίκτες του Τριφυλλιού και το κλίμα στην ομάδα: "Έχουν έρθει νέοι παίκτες, ήδη έχουν προσαρμοστεί και αυτό φάνηκε με τη Λανς. Πιστεύω θα έχουμε τη διακοπή και τον επόμενο μήνα, ώστε να υπάρξει καλύτερη προσαρμογή και να μπορέσουν να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο".

Για τη διαφορά ατμόσφαιρας ανάμεσα σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ: "Η δική μου εμπειρία, στο ΟΑΚΑ, από τα ματς με Μπράγκα και Λανς είναι ότι δημιουργείται άλλη αίσθηση. Δεν συγκρίνεται με άλλο γήπεδο. Και στη Λεωφόρο έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Λόγω χωρητικότητας δεν μπορεί να έρθει πολύς κόσμος. Στο ΟΑΚΑ είναι από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω δει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ