ΠΑΟΚ

Κούδας: "Καλύτερο το μέλλον"

Κούδας: "Καλύτερο το μέλλον"
Κούδας

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ΠΑΕ

Ο Γιώργος Κούδας ξεκίνησε σχολιάζοντας την πρόσφατη εκδήλωση: « Είχαμε όλοι υποχρέωση, βοήθησε όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, θέλαμε να κάνουμε πολλά άλλα πράγματα, αλλά περιοριστήκαμε μόνο σε αυτή την εκδήλωση. Μπορούσε να έχει από 3 ως 50 χιλιάδες κόσμο.

Επειδή ήταν τέτοιες οι συνθήκες, με την παρουσία του Πατριάρχη και τα πράγματα έπρεπε να είναι πιο συμμαζεμένα. Στο πρόσωπό του βρήκαμε ανταπόκριση. Του μιλήσαμε και μας άκουγε με τις ώρες. Φάνηκε θετικός να μας βοηθήσει. Μας έφερε και ένα μήνυμα από την Αθήνα, αλλά δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε όλοι.

Ανοίξαμε την πόρτα των Αγγελόπουλων και προσδοκάμε πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμη η οικογένεια λόγω των καταστάσεων που υπάρχουν στην ομάδα. Μετά από αυτή την εκδήλωση, που αξίζει να έχει ο ΠΑΟΚ, μπορεί να βρει τον καλύτερο επενδυτή. Το έχουμε στο πρόγραμμα να γίνουν κι άλλες συναντήσεις με τον Πατριάρχη και παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον



».

Στη συνέχεια μίλησε για το ντέρμπι με τον Άρη: « Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ φοβισμένος. Πήγε για το αποτέλεσμα. Ήξερε πως ο Άρης είχε κάποια επιθετικά ατού γρήγορα. Το παιχνίδι γενικότερα ήταν μέτριο και θα ξεχαστεί σύντομα».

Τέλος, ερωτηθείς για το διοικητικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε: « Μία έρχεται, μία φεύγει ο κ. Γούμενος. Στο μυαλό του δεν μπορεί να μπει κανείς. Μας τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια. Πιστεύω πως δε θα αντέξει άλλο, θα πρέπει να φύγει. Εμείς οι βετεράνοι πρέπει να πάρουμε μια θέση, αφουγκράζοντας και τον παλμό του κόσμου.

Μετά από το μήνυμα που βγήκε από την εκδήλωση, θα κάτσουμε να συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε. Εμείς μόνοι μας δεν μπορούμε να πάρουμε τις μετοχές. Πολύς κόσμος ενδιαφέρεται, αλλά θέλει πρώτα να δει μια κίνηση, μια εξέλιξη, μια αλλαγή. Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει, είτε Αγγελόπουλος, είτε Μαμιδάκης, είτε Κανελλόπουλος. Ο τελευταίος έφυγε από την εκδήλωσε κλαίγοντας κι έλεγε: «Αυτός είναι ΠΑΟΚ». Η επόμενη μέρα σίγουρα θα είναι καλύτερη

».



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ