ΑΡΗΣ

Κουέστα: "Το δίκαιο θα ήταν να νικήσουμε, σκέφτομαι μόνο τα playoffs"

Ο Κουέστα στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ
Ο Κουέστα στο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο Χούλιαν Κουέστα μετά την ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως το δίκαιο αποτέλεσμα για τους κίτρινους θα ήταν η νίκη.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χούλιαν Κουέστα με δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ στο μυαλό του μονάχα την πρόκριση στα playoffs.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουέστα:

Για το ματς: "Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Με στεναχωρεί που δεν νικήσαμε. Καλός και ένας πόντος, αλλά θέλαμε τη νίκη. Το δίκαιο θα ήταν να κερδίζαμε, είχαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Δυστυχώς χάσαμε τους τρεις πόντους. Για μένα ήταν ένα ήρεμο παιχνίδι. Σε 2-3 περιπτώσεις η μπάλα ήρθε πάνω μου, αλλά όχι κάτι επικίνδυνο. Δουλέψαμε πολύ καλά στην άμυνά μας, δυστυχώς όμως δεν ήρθε το γκολ στην επίθεση".

Για τα playoffs: "Χρειαζόμασταν τη νίκη απόψε, για αυτό τον λόγο. Πλέον το μυαλό μας είναι στο ματς της επόμενης Τετάρτης, όπως και αυτό της επόμενης εβδομάδας. Το μόνο που σκέφτομαι".

Για τον Μπούργος: "Αύριο θα πιάσουμε δουλειά και η ψυχολογία μας είναι αρκετά ανεβασμένη. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογές. Έχει λίγο χρόνο για να δουλέψει, όμως τόσο αυτός όσο και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τα playoffs".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ