ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κουφρέ θέλει ο Δώνης

Κουφρέ θέλει ο Δώνης
Κουφρε

Τον διάσημο Αργεντίνο Λεάντρο Κουφρέ θέλει για την θέση του αριστερού μπακ ο Ατρόμητος

Τον αρίστερο μπακ που είχε θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργο Δώνη φέρονται να βρήκαν οι ιθύνοντες της ομάδας στο πρόσωπο του Λεάντρο Κουφρέ. Ο 31χρονος Αργεντίνος που πρόσφατα έμεινε ελέυθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο υπ'αριθμόν στόχος αφού οι έτεροι στόχοι από την αγορά της Λατινικής Αμερικής παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες.
Ο Κουφρέ που έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής ξεκίνησε την καριέρα του από την Χιμνάσια λα Πλάτα και από εκεί μετακινήθηκε στην Ρόμα στην οποία υπήρξε βασικό στέλεχος για τρεις σεζόν. Έπειτα αγωνίστηκε στις Σιένα για 1 χρονιά και στην Μονακό για 3 σεζόν με μεγάλη επιτυχία πριν πάει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου δεν κατάφερε να προσαρμοστεί.

Εν τω μεταξύ πρόβλημα έχει προκύψει με τον Μαρσέλο Ολιβέιρα ο οποίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Βραζιλία επικαλούμενος σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Η διοίκηση του Ατρομήτου του ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο και αν φτάσει πρρόταση από την Ατλέτικο Γκοιαένσε τότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ