ΑΡΗΣ

Κούης: "Έλειψε η τύχη"

Κούης: "Έλειψε η τύχη"
κουης

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Κούης μίλησε για τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ

Επίσης ο κ. Κούης ανέφερε επίσης ότι ο κ. Δαλούκας "έσπρωξε" την ΑΕΚ μετά το 65΄ αλλά ο Άρης πρέπει να κοιτάξει να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να ψάξει περισσότερο το αποτέλεσμα παρά το θέαμα γιατί οι βαθμοί που χάνονται ίσως κοστίσουν στην συνέχεια.
" Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης έχει παράπονα από την διαιτησία φέτος, πάντως μέχρι το 65΄ η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση ενώ καθοριστική στιγμή για τον αγώνα ήταν το δοκάρι του Χαβίτο, αν γινόταν γκολ ο Άρης θα κέρδιζε εύκολα τον αγώνα", τόνισε αρχικά ο κ. Κούης ενώ αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι είπε:

"Η ομάδα λοιπόν έπαιξε καλά ενώ η ΑΕΚ του δημιούργησε πρόβλημα μόνο μετά την είσοδο του Εντίνιο, που απείλησε μια φορά και σκόραρε ένα φοβερό γκολ στην συνέχεια. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ότι η ομάδα ήταν πολύ καλή μέχρι το 65΄ και αν δεν κερδίζεις αυτή την ΑΕΚ που είδαμε χθες με τέτοια απόδοση, τότε κάτι πρέπει να γίνει. Θα ήθελα επίσης να πω ότι ο Άρης έκανε πάλι αρκετές ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί, πρέπει να το διορθώσει αυτό γιατί κοστίζει στην ομάδα. Του έλειψε πάντως και η τύχη στον αγώνα, θα μπορούσε εύκολα να είχε καθαρίσει το παιχνίδι".

Συνεχίζοντας ο κ. Κούης αναφέρθηκε στον διαιτητή Δαλούκα λέγοντας επίσης ότι: " Νομίζω ότι μετά το 65΄ ο κ. Δαλούκας έδειξε ότι ήθελε να τελειώσει ισόπαλο το παιχνίδι, πρέπει όμως ο Άρης να διατηρεί την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να κερδίζει ακόμη και τον διαιτητή αν χρειαστεί. Η ομάδα έχει χάσει άδικα βαθμούς και νομίζω ότι πρέπει να μάθει να "τελειώνει" τα παιχνίδια. Ο Άρης δεν είναι ομάδα που μπορεί να κρατήσει το 1-0, οι παίκτες δείχνουν ότι θέλουν να βγουν στην επίθεση, κοιτούν περισσότερο να παίξουν μπάλα παρά να πάρουν το αποτέλεσμα. Στο τέλος όμως του πρωταθλήματος αυτοί οι βαθμοί που χάνονται ίσως λείψουν από την ομάδα".

Ερωτηθείς για το κοουτσάρισμα του Κίκε Ερνάντεθ ο κ. Κούης τόνισε τα εξής: " Σαφώς ο κ. Ερνάντεθ ρίσκαρε στον χθεσινό αγώνα και ίσως θα έπρεπε να έχει ενισχύσει νωρίτερα το κέντρο της ομάδας ή ακόμη να είχε αφήσει μέσα τον Κάλβο. Ο Κόκε και ο Ρεγκέιρο είναι σίγουρα πάρα πολύ καλοί παίκτες και ίσως ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ομάδα αλλά μετά το 60΄ μου φάνηκαν κουρασμένοι και ίσως θα έπρεπε να έχει βγει ένας από αυτούς".

Τέλος, ο κ. Κούης αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας του Άρη λέγοντας ότι: " Δεν θα πρέπει να παραλείψω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους φίλους της ομάδας, που αψήφησαν την βροχή, ήρθαν στο γήπεδο και βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα στην προσπάθεια τους αλλά δυστυχώς δεν χάρηκαν".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ