ΤΣΕΛΣΙ

Κουκουρέγια: "Οι φίλαθλοι έκριναν εμένα και άλλους συμπαίκτες μου στη Τσέλσι με βάση το ποσό της μεταγραφής"

Ο Μαρκ Κουκουρέγια με τη φανέλα της Τσέλσι
Ο Μαρκ Κουκουρέγια με τη φανέλα της Τσέλσι @ 2023 JULIO CORTEZ / AP IMAGES

Ο Μαρκ Κουκουρέγια αναφέρθηκε στην οξεία κριτική που δέχθηκε εκείνος και άλλοι συμπαίκτες του στη Τσέλσι μετά την μεταγραφή τους στην αγγλική ομάδα εξηγώντας πως αυτό δεν είναι δίκαιο για κανέναν.

Τα τελευταία δύο χρόνια, αρκετές μεταγραφές παικτών στην Τσέλσι έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, τόσο κατά την ανακοίνωσή τους όσο και κατά την διάρκεια των θητείας τους στους Λονδρέζους, με τον Μαρκ Κουκουρέγια να εξηγεί πως αυτό το γεγονός οφείλεται κυρίως στα υψηλά ποσά που προσέφερε σε άλλες ομάδες ο σύλλογος για εκείνον και όχι μόνο, δημιουργώντας τεράστιες απαιτήσεις στους υποστηρικτές της ομάδας.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ εξήγησε μεταξύ άλλων πως οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές για να ανταποκρίνονται τόσο εύκολα και υποστήριξε πως δεν είναι δίκαιο να κρίνονται με βάση τα χρήματα των μεταγραφών.

"Οι οπαδοί έκριναν εμένα και κάποιους άλλους συμπαίκτες μου από το τίμημα που πλήρωσε η Τσέλσι για εμάς, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με εμένα!

Αν αυτά τα χρήματα πήγαιναν κατευθείαν στην τσέπη μου, ίσως αυτό να ήταν δίκαιο... αυτό δεν ισχύει καθόλου. Ο κόσμος περιμένει ότι, με συγκεκριμένες τιμές, πρέπει να είσαι μηχανή... πιστέψτε με, αυτό δεν είναι εύκολο".

Τέλος, όσον αφορά τον επικείμενο τελικό του Euro, ο 25χρονος μπακ αποκάλυψε πως ο νέος προπονητής των "Μπλε", ο Ένζο Μαρέσκα επικοινώνησε μαζί του: "Μου έστειλε μήνυμα πριν από μερικές ημέρες, τα συναισθήματα ήταν καλά, όλα φαίνονται συναρπαστικά, ανυπομονώ για αυτό".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ