ΠΑΟΚ

Κουλιεράκης: "Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, φεύγω με το κεφάλι ψηλά"

Κουλιεράκης: "Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, φεύγω με το κεφάλι ψηλά"
Ο Κουλιεράκης. INTIME SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, μετά το τελευταίο του αγώνα στη τούμπα με αντίπαλο τη Σάμροκ, προχώρησε σε δηλώσεις με τον ίδιο να αναφέρει συγκινημένος πως ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη με 4-0 απέναντι στη Σάμροκ, με τον Κωνστανίνο Κουλιεράκη στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση να αναφέρει όντας πολύ συγκινημένος πως φεύγει με ψηλά το κεφάλι από τον Δικέφαλο, τον οποίο θεωρεί σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα στόπερ:

"Είναι πολλές οι σκέψεις, ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι συναισθήματα μεγάλης χαράς, ικανοποίησης, συγκίνησης. Και μια στεναχώρια γιατί σκέφτηκα ότι ήρθα εδώ πριν πολλά χρόνια, μικρό παιδί... Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν αυτό που έζησα σήμερα. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι.

Γυαλίζουν τα μάτια μου, ε; Γυάλιζαν τα μάτια μου στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά συγκρατήθηκα. Πολύ κοντινό να κλάψω δεύτερη φορά... Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, θα δούμε. Δεν ξέρω με τι μαντινάδα θα μπορούσα να αποχαιρετήσω".

Για το εάν θεωρεί πως θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μελλοντικά ο ίδιος απάντησε: "Εννοείται, εδώ μεγάλωσα, εδώ είναι το σπίτι μου.Ήρθα για να παίξω στην πρώτη ομάδα και να κερδίσω τίτλους. Φεύγοντας έχω κερδίσει το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή (η σημερινή), πολύ συναισθηματική. Αυτό που κράτησα ήταν η αγάπη που εισέπραξα σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντική, η αγάπη των οπαδών".

Όσον αφορά την φάση του πέναλτι, εκείνος δήλωσε: "Ρώτησα τον προπονητή να το εκτελέσω, μου είπε εννοείται. Ήθελε και ο Τσάλοβ, προφανώς σκέφτηκα ότι εγώ θα φύγω, αυτός θα μείνει και ήθελα να το εκτελέσει εκείνος, να το βάλει για να πάρει ψυχολογία γιατί θα είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα φέτος. Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται".

Για τα τελευταία του λόγια και τον διάλογο με τον Λουτσέσκου: "Αυτά είναι προσωπικά θέματα, οπότε τα ξέρουν οι ίδιοι. Όσο για τον προπονητή μου, ήταν πολύ διακριτικός, δεν με ρώτησε πολλά. Υπήρξε μία στιγμή που με ρώτησε αλλά αυτά είναι και πάλι προσωπικά. Το θέμα είναι πως ήμασταν και οι δύο πολύ συγκεντρωμένοι, όλη η ομάδα ήταν εδώ".

Σχετικά με την εξέλιξή του στον Δικέφαλο ο Κουλιεράκης απάντησε: "Το πόσο έχω μεγαλώσει και έχω αλλάξει, αλλά και εσείς σήμερα, με όλο αυτό που έγινε. Πάντα ήμουν χαμηλών τόνων και αυτό είναι που με βοηθάει να πάω μπροστά. Είναι ευλογία να μεγαλώνεις τόσο γρήγορα".

Αναφορικά με τη συναισθηματική του κατάσταση πριν την αποχώρηση ο Έλληνας στόπερ δήλωσε: "Ακόμη είμαι εδώ, όταν θα έρθει η ώρα, θα το σκεφτώ".

Για τις συμβουλές του Βιεϊρίνια: "Όταν υπήρξε το ενδιαφέρον, τον ρώτησα πράγματα για την ομάδα. Είπε πολύ καλά πράγματα. Με βοήθησαν τα λόγια του για να κλείσω στην Βόλφσμπουργκ".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ