ΑΡΗΣ

Κουλουχέρης αντί Αβραάμ

Κουλουχέρης αντί Αβραάμ
κουλουχέρης

Με τον Κουλουχέρη να παίρνει κατά πάσα πιθανότητα την θέση του Αβρααμ Παπαδόπουλο ετοιμάζεται ο Άρης

Σε ρυθμούς του τοπικού ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (21/10, 19:00) κινούνται στον Άρη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προβληματίζεται όσον αφορά την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου που και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έφυγε με κάποιες ενοχλήσεις από την χθεσινή προπόνηση και για τον λόγο αυτό την θέση του στο οικογενειακό διπλό ως παρτενέρ του Ρονάλντο Γκιάρο πήρε ο Ευθύμης Κουλουχέρης.

Σήμερα ο Παπαδόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον "Ντούσκο" με τα υπάρχοντα δεδομένα να τον συμπεριέλαβε μεν στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης αλλά επί του παρόντος να μην μπορεί να τον υπολογίζει για το βασικό του σχήμα.

Στην ενδεκάδα του Άρη πάντως και σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άγιο Δημήτριο θα επιστρέψει ο Βλάνταν Ίβιτς που εξέτισε την ποινή του, μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, όπως και ο Φελίπε Σανσόν με τον Ισπανό να αναμένεται να καλύψει την αριστερή πτέρυγα των χαφ.

Όσο για τον Νάτσο Γκαρσία ο διεθνής Βολιβιανός παρά την καθυστέρηση της επιστροφής του και πάλι στην Θεσσαλονίκη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του και παρά την αποβολή του στον αγώνα του Σαββάτου με την Ουρουγουάη συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Σε αυτό μέτρησε και το τετ α τετ που είχε σήμερα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Κατά τα άλλα ο Ντιόγο Σιστόν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα εκείνος που θα πάρει την θέση του Γκαρσία στα χαφ ως παρτενέρ του Κώστα Νεμπεγλέρα στο βασικό σχήμα του "Ντούσκο".

Εκτός αποστολής του Άρη πάντως έμεινε και πάλι ο Γιόναν Γκαρσία με τον Ισπανό αμυντικό χαφ να φαίνεται πως βρίσκεται εκτός πλάνων γενικότερα της ομάδας του Άρη. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι δύο πλευρές αναμένεται να λύσουν την συνεργασία τους τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η αποστολή με ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός του Άρη, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του για τον αγώνα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Μάρκο Αουρέλιο, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε, Γκαρσία, Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ