ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Ελπίζουμε να μπορέσει να παίξει στον τελικό ο Μέσι"

Barcelona's Lionel Messi waits in the centre circle to restart the match after Valencia scored the opening goal of the game during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 19, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi waits in the centre circle to restart the match after Valencia scored the opening goal of the game during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 19, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Ρόναλντ Κούμαν αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι έχει παρουσιάσει πρόοδο όσον αφορά στην εξέλιξη του τραυματισμού του και εξέφρασε την ελπίδα του να μπορέσει να προλάβει τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπιλμπάο.

Αν και έπαιξε χωρίς τον τραυματία Λιονέλ Μέσι (πρόβλημα στον μηρό) μεσοβδόμαδα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σοθιεδάδ στη διαδικασία των πέναλτι και το βράδυ της Κυριακής θα διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο τη φετινή σεζόν: το ισπανικό Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπιλμπάο.

Η καλή είδηση ωστόσο, σε σύγκριση με τον ημιτελικό, είναι πως ενδεχομένως οι μπλαουγκράνα να μην στερηθούν των υπηρεσιών του ηγέτη τους, με τον Ρόναλντ Κούμαν να εκφράζει την πίστη του με δηλώσεις του το Σάββατο πως ο Pulga θα μπορέσει να πατήσει χορτάρι.

"Ο Λέο έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή. Θα προπονηθεί μαζί μας σήμερα (16/1) και θα δούμε πώς θα πάει. Ο παίκτης έχει πάντα τον τελευταίο λόγο γιατί ξέρει το σωμα του.

Θα περιμένουμε μέχρι το πρωί της Κυριακής επειδή γνωρίζει το σώμα του και θα είμαστε σε θέση να έχουμε άποψη μετά από την προπόνηση σήμερα. Αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί", τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, για να προσθέσει με νόημα:

"Εάν λείπει ο Μέσι, λείπει κάτι. Με τον Λέο, η ομάδα είναι πιο δυνατή. Η δημιουργία του και η αποτεσματικότητά του λείπουν, όταν δεν παίζουν. Θα προσπαθήσουμε πάντως να κάνουμε το παιχνίδι μας, είτε είναι στον αγωνιστικό χώρο ο Λέο είτε όχι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ