CHAMPIONS LEAGUE

Κούμαν: "Θα νικήσουμε εύκολα τον ΟΣΦΠ"

Κούμαν: "Θα νικήσουμε εύκολα τον ΟΣΦΠ"
κούμαν χόλμαν

"Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και θα το κάνουμε. Είναι εύκολο!",είπε ο Κούμαν.Αποκλειστικά vds

Για Ρομέρο: Το Σάββατο είχατε πει ότι δεν ξέρετε αν θα παίξει. Τελικά θα παίξει; Και αν ναι, είναι η τελευταία του ευκαιρία; "Δεν είναι η τελευταία του ευκαιρία. Του έχω εμπιστοσύνη. Στην Εθνική του η πίεση είναι μεγαλύτερη. Μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας. Του έχω εμπιστοσύνη».
Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος με το Ρομέρο; "Δεν μπορείς να ξέρεις την ιδιοσυγκρασία του κάθε παίχτη. Δεν έπαιξε καλά. Αλλά αύριο θα πάει καλύτερα".

Έχετε δεί τον Ολυμπιακό; Είναι καλύτερος απ ότι στον προηγούμενο αγώνα; "Τον έχω δει στους τελευταίους δύο αγώνες. Κρίθηκαν στο τέλος. Πρέπει ακόμα να δω πώς θα ρυθμίσω την ενδεκάδα μας. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί είναι σημαντικός αγώνας και για τους δύο".

Αύριο είναι το τελευταίο σας χαρτί για την πρόκριση. Πώς το αντιμετωπίζετε; "Πρέπει να νικήσουμε και θα το κάνουμε. Θα είναι εύκολο!".



Τα οικονομικά προβλήματα επηρεάζουν την καθημερινότητα της ομάδας; Θα σας επηρεάσουν αύριο; "Η ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα. Ο πρόεδρος και η τράπεζα του είχαν. Ο πρόεδρος όμως έφυγε. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά δε νομίζω να μας έχει επηρεάσει".

Είπατε ότι η νίκη αύριο θα είναι εύκολη. Πού στηρίζετε αυτήν την αισιοδοξία σας; Το είδιο είχατε πει και πριν τον αγώνα του Καραϊσκάκη αλλά χάσατε. "Το να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο. Το να κερδίσεις έναν αγώνα είναι όμως εύκολο. Αρκεί να ακολουθήσεις το πλάνο σου. Ίσως δε μεταφράστηκε σωστά η δήλωση μου".

Είπατε ότι στηρίζετε τον Ρομέρο αλλά βλέπουμε ότι και άλλοι παίκτες έρχονται σιγά από τον πάγκο στο προσκήνιο. "Σε γενικές γραμμές ξέρω την αυριανή ενδεκάδα. Έχω κάνει και λάθη στο παρελθόν αλλά γενικά θεωρώ ότι έδωσα ευκαιρίες σε όλους. Οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου. Δεν τους την οφείλω".

Έχετε βγάλει ενδεκάδα για αύριο; Θα μας την πείτε; "Δε συνηθίζεται να τη λέω. Γιατί να το κάνω;"



Ο ΟΣΦΠ αναμένεται να παίξει με βαριά άμυνα. Πώς θα διεισδύσει ο Λενς; "Θα το δούμε".



Δεν έχετε κάνει ακόμα ούτε νίκη. Πώς μπορείτε να λέτε ότι θα είναι εύκολη η νίκη αύριο; " Πρέπει να νικήσουμε. Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία αλλά για τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε".



Άλλο πρέπει, και άλλο θα είναι εύκολο. " Θα είναι εύκολο. Γράψε το όπως το είπα".



Ο Ρομέρο θα παίξει; "Ναι".

Θεωρείτε ότι ο Ολυμπιακός είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου; " Όχι. Στο μεταξύ μας αγώνα χάσαμε. Εμείς είμαστε οι πιο αδύναμοι".

Όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, σκέφτεστε την πρόκριση στο Γιουρόπα Καπ ή στους 16; "Το πιο σημαντικό για μας είναι η τρίτη θέση. Εκεί ρίχνουμε το βάρος".

Ο Γιάλενς είναι καλά; "Όχι. Δεν είναι σε καλή κατάσταση".



Χόλμαν: "Θα είναι δύσκολο ματς"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Χόλμαν, ο οποίος δεν συμφώνησε με τον προπονητή του, υπογραμμίζοντας πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολος.

Πώς σκέφτονται οι συμπαίκτες του για τον Ρομέρο; "Είναι δύσκολες ώρες γι αυτόν, αλλά ξέρουμε τις ικανότητές του. Πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας αλλά, έχει την ικανότητα να το κάνει".



Πιστεύεις κι εσύ ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι αύριο; " Θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και παίζει με καλή τακτική. Και εκτός έδρας παίξαμε καλά. Δεν συννενοηθήκαμε όμως καλά σε κάποιες φάσεις, κάναμε λάθη και χάσαμε. Εντός έδρας πρέπει να παίζουμε ήρεμα και σωστά".
































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ