ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα είναι ότι είμαστε εκτός ο Μέσι, εγώ και ο Τσάβι, πρέπει να σέβεσαι τους θρύλους"

Ο Ρόναλντ Κούμαν στο Euro 2024
Ο Ρόναλντ Κούμαν στο Euro 2024 © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν μιλώντας στη φιλανθρωπική εκδήλωση Koeman Cup 2024 αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, φωτογραφίζοντας άμεσα τον Τζουάν Λαπόρτα και τις αποφάσεις του.

Ο Ρόναλντ Κούμαν άσκησε για ακόμη μία φορά κριτική στον Τζουάν Λαπόρτα και μιλώντας στο Koeman Cup 2024, μια φιλανθρωπική εκδήλωση για γκολφ και padel, εξήγησε τι φταίει στην Μπαρτσελόνα.

Αναφέρθηκε στις αποφάσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, μίλησε για ασέβεια προς τους θρύλους του συλλόγου και τη συνέκρινε με τη Ρεάλ.

"Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον για τον Ουίλιαμς γιατί είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Δεν ξέρω αν είναι φήμες ή αν έχουν σκοπό να σκεφτούν ότι μπορούν να παλέψουν για αυτόν τον παίκτη.

Τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα ήταν ότι ο Μέσι, εγώ κι ο Τσάβι είμαστε εκτός. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να σέβεσαι τους θρύλους του συλλόγου, αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το να παλεύεις για έναν παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι στην κορυφή και τα τελευταία χρόνια δεν είναι εκεί. Νομίζω ότι είναι λόγω του Διοικητικού Συμβουλίου γιατί λειτουργούν με τρόπο που δεν είναι καλός".

Όσον αφορά για τον Χάνσι Φλικ που έχει πλέον αναλάβει τους μπλαουγκράνα, ο Ολλανδός δήλωσε: "Είναι καλός άνθρωπος και σπουδαίος προπονητής. Ελπίζω ότι ο Λαπόρτα θα κάνει επιτέλους υπομονή με τον προπονητή του. Εάν δεν αισθάνεσαι την υποστήριξη του προέδρου, έχεις χαθεί.

Σε πολλά πράγματα η Ρεάλ είναι ανώτερη από την Μπαρτσελόνα. Ξέρω ότι η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς νέους όπως ο Λαμίν, ο Πέδρι ή ο Γκάβι, αλλά χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Εμπαπέ που κάνουν τη διαφορά με κάθε τρόπο.

Αν δεν έχεις αυτόν τον τύπο παίκτη ή κάποιον σαν τον Μέσι… Ο Λαμίν στην ηλικία του είναι εντυπωσιακός, αλλά πρέπει να του δώσεις χρόνο και ηρεμία.

Υπάρχει μόνο ένας Μέσι στον κόσμο, δεν θα δούμε άλλον στο μέλλον".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΤΣΑΒΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ