ΑΕΚ

Κουνάει μαντήλι ο Χουάντε Ράμος;

Κουνάει μαντήλι ο Χουάντε Ράμος;
ramosodigies

Tετ α τετ του τεχνικού της Σεβίλλης με τον πρόεδρο της Τότεναμ. Κουνάει μαντήλι ο Ράμος;

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο αντιπρόεδρος των «σπιρουνιών». Οι δυο παράγοντες πίεσαν τον Ράμος να αποδεχτεί την αστρονομική πρότασή τους (άγνωστο μέχρι στιγμής το ποσό) και να αναλάβει αμέσως τις τύχες της ομάδας.
Την επόμενη ημέρα η «Ντέιλι Μίρορ» έγραψε για το ραντεβού των δυο πλευρών προκαλώντας πανικό στο Νερβιόν. Ο τεχνικός της Σεβίγια αρνήθηκε κάθετα στους δημοσιογράφους την ύπαρξη της συνάντησης αυτής, όμως τον διέψευσαν οι φωτογραφίες της τοπικής αθλητικής εφημερίδας «Εστάδιο Ντεπορτίβο», στις οποίες φαίνονται οι εμπλεκόμενοι να αναχωρούν από το ξενοδοχείο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο προπονητής των «σεβιγίστας» δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με τους Ανδαλουσιάνους, αφού η ρήτρα που υπήρχε σε αυτό – ύψους 520.000 Ευρώ - και προέβλεπε την ελευθερία του Ράμος σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, έχει πάψει να ισχύει από τις 7 Ιουλίου.

Κύκλοι προσκείμενοι στον προπονητή άφηναν να διαρρεύσει πως ο «μαντσέγος» τεχνικός ίσως έχει ζητήσει από την Τότεναμ να του δώσει διορία μέχρι και τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ώστε να μην αφήσει την Σεβίγια παραμονή τόσο κρίσιμων αγώνων, όπως ο επαναληπτικός του ΟΑΚΑ και η αναμέτρηση με τη Μίλαν.

Πριν μια ώρα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» συναντήθηκαν ο Ντελ Νίδο, ο τεχνικός διευθυντής Μόντσι και ο Χουάντε Ράμος. Αμέσως μετά ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» έδωσε συνέντευξη Τύπου, στην οποία βεβαίωσε πως θα σεβαστεί το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2008.

Παρ’ όλα αυτά οι φήμες πως συμφώνησε να μείνει μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και να αποχωρήσει αμέσως μετά, οργιάζουν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια της πόλης. Η Τότεναμ πάντως έχει εγγυηθεί στον Ράμος πως θα πληρώσει τυχόν πρόστιμο που θα επιβάλλει η ΦΙΦΑ στον Ισπανό προπονητή για αθέτηση συμβολαίου.

Όλα αυτά βέβαια θα έχουν αντίκτυπο στην ομάδα, η οποία μπορεί να βρεθεί μέσα σε λίγες μέρες, από τον απόλυτο θρίαμβο της Κυριακής κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην αβεβαιότητα της έλλειψης τεχνικής καθοδήγησης από τον πάγκο. Το ερώτημα – για την ΑΕΚ – είναι το πόσο θα επηρεαστεί από τις τελευταίες εξελίξεις η άψογα κουρδισμένη μηχανή της Σεβίγια.

Δείτε σε αποκλειστικές φωτογραφίες του SPORT 24 τον Ράμος να αποχωρεί από το ξενοδοχείο και τον πρόεδρο της Τότεναμ στην είσοδο του Alfonso XII.















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ