ΙΝΤΕΡ

Κουνάει μαντίλι ο Κίβου

Κουνάει μαντίλι ο Κίβου
EMPICS SPORT

Στην τελική ευθεία έχει μπει η λύση του συμβολαίου του Κρίστιαν Κίβου. Ο ατζέντης του Ρουμάνου είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ, η οποία βρίσκεται μία ανάσα από τον δανεισμό του Γουάλας.

Όλα δείχνουν πως η Ίντερ θα καταφέρει να απεμπλακεί από τον Κρίστιαν Κίβου, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Βάλτερ Ματσάρι.

Ο Ρουμάνος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά οι "νερατζούρι" όχι μόνο θέλουν να αποδεσμευτούν για να μπορέσουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν ακόμη αμυντικό αλλά κι επειδή το συμβόλαιό του είναι υψηλό.

Σύμφωνα με το Sky Italia ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ίντερ και φέρεται να είναι πρόθυμος να βρεθεί συναινετική λύση. Έτσι ο Κίβου αναμένεται να μείνει ελεύθερος έχοντας εισπράξει και ένα ποσό ως αποζημίωση.

Εν τω μεταξύ, μία ανάσα από την απόκτηση του Γουάλας με τη μορφή δανεισμού βρίσκονται οι Μιλανέζοι, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη στο FCInterNews: "Μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, αλλά θα έλεγα πως μπορεί να ολοκληρωθεί και εντός της μέρας. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Το πρόβλημα δεν είναι στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του αλλά μεταξύ των ομάδων. Εμείς τα έχουμε βρει σε όλα".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ