ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Ανοιχτοί λογαριασμοί"

Κούπερ: "Ανοιχτοί λογαριασμοί"
INTIME SPORTS

Την λογική του για το πώς επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουνε τον αυριανό επαναληπτικό με την Αούστρια Βιέννης στο «Φραντζ Χορ» (26/08, 20:00) στάθηκε ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη.

Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στην Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και ποια περιμένει να είναι η αντίδραση της ομάδας του Καρλ Νταξμπάχερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός:

" Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε. Οι λογαριασμοί είναι ανοιχτοί. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά δεν θα κατέβουμε ήρεμοι. Η Αούστρια είχαμε πει από την αρχή ότι είναι καλή ομάδα, θα παίζει στην έδρα της ψάχνοντας την πρόκριση. Για αυτό και εμείς δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπήρχε το πρώτο παιχνίδι.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν ρέει να ηρεμήσεις ούτε λεπτό όπως έγινε χθες για αυτό και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι η πρόκρισή μας στους ομίλους
", τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη στην αρχική του τοποθέτηση.

Αφού δεν έκρυψε σε σχετική ερώτηση ότι προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτήν που παρέταξε στο πρώτο παιχνίδι με την Αούστρια δήλωσε: " Είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Έχουμε νικηφόρα νοοτροπίά. Ο καθένας προετοιμάζεται για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανεξαρτήτως συνθηκών. Θα πρέπει να δούμε την τακτική μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας".

Για το αν η ομάδα του θα πρέπει να έχει απόδοση ανάλογη με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου της περασμένης Τρίτης σχολίασε: "Ίσως και καλύτερη", και πρόσθεσε: " Θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στην δουλειά σου και στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάστηκες. Υπάρχει και ο αντίπαλος και περιμένεις ότι θα βελτιωθεί. Για αυτό θα πρέπει να δούμε τα ελαττώματά μας και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας".

Για το ότι η Αούστρια θα ψάξει το γρήγορο γκολ και αν περιμένει μία πίεση στα πρώτα λεπτά είπε: " Άρα θα παίξουνε δύο επιθετικές ομάδες. Έχουν να αντιμετωπίσουνε μία μικρή δυσκολία που είναι το 1–0 του πρώτου αγώνα.

Ο καθένας έχει την δική του στρατηγική. Το παιχνίδι διαρκεί 90΄ και ίσως να ψάξουνε με τον δικό τους τρόπο το γκολ όπως και εμείς. Δεν θεωρώ όμως ότι θα βγούνε από την αρχή να πιέσουνε και να ψάξουνε το γκο
λ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ